به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 بهمن 91 [ 01:19]
    سطح
    8
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    111

تشکرشده 111 در 59 پست

Array

RE: خشم 12 ساله ی من!

نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush
    صابر جان کار درستیه که اول چک کنی ببینی که از نظر جسمی مشکلی نباشه. حتی اگه متخصص مغزواعصاب نیاز ببینه می تونه بهت بگه که ام ار ای بدی. ازمایش خون هم که می دی. بعدش خیالت راحته که مشکل جسمی نداری. حالا می مونه اعصاب خوردیمون. جز مهمترین کارایی که باید بکنی و منم نمی کنم اینه که روی نظم و ساعت معین از خواب بیدار شی و بری بخوابی. به نظرم 8 ساعت خوابو بذار واسه خودت. اگه ورزش هم بکنی صبح ها که خوبه. البته اگه وقت می کنی. این نظم که فعالیت هامون بدیم به فکر به هم ریخته امونم می تونه تا حدی نظم بده.
    بعدش بشین ببین واقعا چیه که خیلی خیلی رو اعصابته. مثلا یکی دوست داره پول داشته باشه و مستقل باشه از نظر مالی. یکی یه برنامه هایی واسه ادامه تحصیلش داره. یکی دوست داره یه کار هنری بکنه و یادبگیره که خیلی ساله می خواسته و وقت نمی کرده. یکی دلش می خواد تحصیلات تکمیلی داشته باشه. یکی می خواد بره سفر. اصلا یکی دلش می خواد کلی کتاب بخونه وقت نکرده. یکی یه تعداد کار ناتموم داره که تموم نکرده و ... منظورم اینه که به غیر از خود خونواده هامون قطعا چیزای دیگه ای و از جای دیگه ای هم ناراحتیم. اگه بتونیم این اصل ناراحتیمونو پیدا کنیم بعدش باید استین بالا بزنیمو اروم اروم رفعش کنیم.
    راستی می تونی بری از عطاری از این چایی های گیاهی هم بخری که واسه ارام بودن یا شاد بودن مفیده. معمولا یکی دوتا دونه تیبگشو بیشتر نمی شه در روز خورد چون بیشترش ضرر می شه. یعنی کلا دو تا دونه یا نهایتا سه تا دونه تی بگ از چای گیاهی هارو نباید بیشتر بخوری.
    گل گاوزبون هم خوبه.
    موفق باشی.
    سلام مینوش جان.وقت بخیر.ممنون از راهنماییتون
    ببین من خودم مایلم در بعضی مواردی که گفتید " ببین واقعا چیه که خیلی خیلی رو اعصابته"
    انجام بدم.اما سر هر کدوم کارا که منو به وجد میاره ،هنوز استارت نزده خانواده ام مانع میشن!!!!هر چی که فکر کنیدا.حرف حرف مادرمه.احساس میکنم شدم یه برده!حتی لباس پوشیدن.حتی سر شغل و... منم کلافه شدم
    شاید صابر هم وضعیتش همینه

آقا صابر یعنی مشکلتون اینه که گفتم؟
    آقا جان لااقل آزمایشو برید.فوقش 4تا قطره خون ازتون کم میشه و یه ام آر آی هم تشریف میبرید
    یه کوچولو لج بازیدا ناراحت نشیدا!!!!امیدوارم دکتر sci زودتر بیان

2. 3 کاربر از پست مفید سپیده سحر تشکرکرده اند .

سپیده سحر (چهارشنبه 27 دی 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)