سلام دوست عزیزم
به عنوان کسی که خودش توی شرایط تو هست و شش ماهه حدودا توی عقده و به همین شکلی که شما میگی هست . از نظر خود ارضایی هم مث شما هستم ولی سن من 25 ساله
ببین دوست من رابطه توی دوران عقد بهتره محدود باشه و این به نظر من محدودیت مناسب و خوبیه . حتی اگر عاشق هم باشین بازم این حد رو نگه دارین. میتونین با ایجاد تنوع و روش های مختلفی از هم لذت ببرین و با حرف های عاشقانه همو از محبت سیراب کنین. انسان بیش از نیاز جنسیش نیاز به محبت و عشق بازی داره که اگر این کار رو درست انجام بدین مطمینم لذت میبرین و از نظر روحی هم ارامش پیدا میکنین .
رابطه جنسی کامل که شما تو فکرش هستی فقط یه ذهنیته که فک میکنی کامل تره ولی در واقع همین معاشقه و عشق بازیه که ارامش بخشه نه صرفا دخول..
خود ارضایی کردنت هم مازاد بر علت شده و اتیش تورو بیشتر کرده واسه این کار . اگر یکمی رابطه رو درست مدیریت کنی میبینی که بدون رابطه کامل هم میشه لذت برد..
در ضمن فکر رابطه با غیر همسر هم میشه نوعی خیانت پس مراقب افکارت باش .. اخر از همه هم میگم همه ازدواج رابطه جنسی نیست.. شما بعد از عقد هم ممکنه هفته ای دو یا سه بار رابطه داشته باشین و کلش میشه حدود 4 تا 5 ساعت ولی بقیه ساعت ها رو باید از زندگی کنار هم و خلق و خوی هم لذت ببرین . برای زندگی تلاش کنین ، مسافرت برین و ..
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)