نوشته اصلی توسط saber-g1
چکیده صحبتهات چه در این پست و چه در کل تاپیک اینه که اتفاقاتی برات افتاده که نمیتونی فراموش کنی یا ببخشی، الانم انتظارات نابجا دارند، و راهکار شما هم انفعال چه همین الان که توی اتاقت خودتو حبس میکنی و چه تصمیم ات برای آینده که درست رو تمام کنی و فراااااااااار!
هر چند که صحبتهات یکسری کلی گویی است بدون باز کردن مسئله اینکه مشکلت بطور دقیق چیست، مثلا چه انتظاراتی دارند که از نظر شما نابجاست؟ چه چیز باعث میشه که نتونی گذشته رو فراموش کنی: زیادی بد بودن اون اتفاق یا زیادی حساس بودن شما. ما که به هر حال نمیدونیم چه اتفاقی در گذشته افتاده. ولی به هر حال آدمیزاد این توان را داره که سخت ترین پیشامدها را پشت سر بگذاره و به فراموشی بسپاره و در عین حال این توان رو هم داره که از کاه برای خودش کوه بسازه.
یک موضوع دیگر اینه که شما الان تحت فشار و استرس امتحانات هستید. در چنین مواقعی معمولا ذهن علاقمند تر میشه گریز بزنه به صحرای کربلاتا از زیر بار فشار درس خوندن خلاص بشه! من در چنین مواقعی همیشه دچار یک غم بزرگ فلسفی میشدم
یا اینکه یهو بسرم میزد که یک کار بزرگ بکنم!
بنظر من الان همه تمرکزت رو بگذار روی درسهات چون به هر حال استرس درس نخواندن و در نهایت نتیجه خوب نگرفتن و سرزنشهای احتمالی بعد از اون، خودش به مشکلاتت بیشتر دامن میزنه.
یکی دیگر از مسائلی که شما رو توی یک دور باطل انداخته، شب بیداری است. گاهی من می بینم که شما تا نزدیکهای صبح توی سایتی و این خودش بدترین ضربه را به روح و روان شما میزند. شب بیداری و کم خوابی و نیز صبح دیر بیدار شدن، خودش باعث اختلال هورمونها و ایجاد افسردگی، تنش، رخوت، کسالت و... میشه و مانع انجام بهینه کارها و ارتباط درست با دیگران میشه، و عدم انجام درست کارها و ارتباط با دیگران هم به نوبه خودش باعث تشدید استرس و فشار و...خلاصه این دور باطل همینطور ادامه پیدا میکنه.
پس توصیه من اینه که فعلا فقط روی درس تمرکز کن و افکار مزاحم را متوقف کن. خواب و استراحت و خورد و خوراکت را تنظیم کن و حتی تفریح بجا و مناسب و پیاده روی و دوش مرتب و رسیدگی به جسم و روانت رو داشته باش و خلاصه زندگیتو سر و سامان بده. انزوات رو هم کمتر کن و سعی کن کم کم معاشرت پیدا کنی با اطرافیان حتی شده در حد یک فیلم نگاه کردن با بقیه یا لذت بردن از غذا در سر سفره کنار خانواده. نگو نمیتونم که میدونم میتونی! نگاه کن ببین توی همین مدت کوتاه چه قدر قشنگ با دیگران تعامل پیدا کردی. به جرات میتونم بگم یکی از بچه مثبت های تالاری. با اینکه آقای اس سی آی هنوز به دعوت شما توی تاپیک شما نیومده ولی بجای عصبانی شدن و طلبکار شدن، به زیبایی مجددا ایشونو دعوت کردی به تاپیک ات. آفرین! اینها همه جزو نکات مثبت و مهارتهای شماست که خیلی ها ندارند. بزن برای خودت اون دست قشنگه رو :)
بعد امتحانات رو که دادی، سر فرصت بیا مسائلت رو بدرستی باز کن تا ما هم بهمیم دردت حقیقتا چیه!

تا از زیر بار فشار درس خوندن خلاص بشه! من در چنین مواقعی همیشه دچار یک غم بزرگ فلسفی میشدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)