سلااااااااااام
جاااااااااان؟؟؟؟ سنتون داره میره بالا؟؟؟
خواهشا در مورد سن این حرفارو نزنید! چون هنوز خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییلی زوده براتون! + طبق مطالعاتی که انجام دادمبه هیچ فرمولی بر نخوردم که توش متغیر سن با از بین رفتن احساس نسبت مستقیم داشته باشه! شاید باورتون نشه که تجربه بهم نشون داده حتی باهم نسبت عکس هم دارن. ینی با افزایش سن احساس که ازبین نمیره هیچ تازه شاخ و برگ و ریشه ی قوی تر هم بدست میاره!
بسیار کساییو که میشناسم که با بالا رفتن سنشون (بااینکه بالای 60سال سن رو دارن) روز به روز با احساس تر و دوست داشتنی تر میشن و همین باعث شده واقعا زیباتر هم بنظر برسن! برا من که روز به روز دارن خوشگل تر میشن!
همینه دیگه. شما 1 دفعه که گشنتون شد حتی اگه تنبلی و بی حوصلگی بهتون اجازه نداد ، پاشید یه نیمرو برا خودتون درست کنید. ببینید چقدررررر بهتون میچسبه!!!
در مورد احساس هم همینه. احساستون هرچی میخواد براش محیا کنید ، ببینید در مفابل هدیه بزگتر و حس و حال بی نظیری بهتون میده یا نه! به حرفش گوش کنید که اگه قهر کنه بره به این راحتیا آشتی نیمکنه ها!!!! از ما گفتن!
اگه با خودتون و احساستون مهربونتر بودید , و حستون براتون تلافی نکرد و از خجالتتون در نیومد بیاید من نقدا خسارتتون رو پرداخت میکنم;)

به هیچ فرمولی بر نخوردم که توش متغیر سن با از بین رفتن احساس نسبت مستقیم داشته باشه! شاید باورتون نشه که تجربه بهم نشون داده حتی باهم نسبت عکس هم دارن. ینی با افزایش سن احساس که ازبین نمیره هیچ تازه شاخ و برگ و ریشه ی قوی تر هم بدست میاره!

علاقه مندی ها (Bookmarks)