سلام دوست عزیز
نگرانی شما رو برای نیاز به شناخت کاملا درک می کنم. ولی خوشبختانه این طور نیست که کلا ازدواج از طریق سنتی مساوی ازدواج با چشم بسته و ازدواج غیر سنتی مساوی ازدواج با شناخت مناسب باشه. هر کدوم خوبی ها و بدی های خاص خودشو داره که با دقت و توجه می شه به بهترین شکل پیشش برد بنابراین به نظرم نمی شه به صرف روش سنتی بودن یا نبودن کلا قضیه رو منتفی کرد.
شما می تونین توی جلسات خواستگاری با خانواده ها تا حد ممکن سوال بپرسین و از کلیات اعتقادات فرهنگ و سطح زندگی دو خونواده و طرف مقابلتون اطلاعات به دست بیارین. اگر تا اینجای کار مشکل خاصی وحود نداشت با اطلاع خانواده ها بیرون از خونه با هم جایی قرار بذارین صحبت کنین و یه پیکنیک یه روزه با دو تا خانواده ها برین. من فکر می کنم با چند مدت رفت و آمد و البته تحقیق کافی به شناخت خوبی می رسین.
اینو هم در نظر داشته باشین که در آشنایی غیر سنتی هم خیلی راحت طرفین می تونن مسائلی رو از هم پنهان کنن و یا در ظاهر خودشون رو خیلی خوب نشون بدن. پس اصلا نگران این سبک خواستگاری نباشین و با دقت دوران آشناییتون رو طی کنین. به نظر من هیچ
اشکالی هم نداره که بشون بگین باید بیشتر با هم آشنا بشیم. صحبت یه عمر زندگیه آخه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)