به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 09 دی 91 [ 12:52]
    سطح
    5
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    68

تشکرشده 68 در 25 پست

Array

RE: ترس مبهم از آینده...(واقعا به کمک احتیاج دارم)

helmi عزیزم خیلی خوشحال شدم که مسئله ات رو پیدا کردی و داری به آینده ات و هدفت متمرکز می شی و روی اونها تمرکز میکنی ... همین طور که گفتی آرزوی خیلی ها هست که شرایط تو رو داشته باشند که بروند خارج از ایران الان خود من و همسرم هر روز وسوسه می شیم که از ایران بریم ولی یک سری مسائل و وابستگی ها سنمون یه ترسهائی به دلمون راه میاره ... پس خوشحالم که خودت به این نکته رسیدی و اینکه می گی خیلی حساس و شکننده شدی عزیز دلم شما در سنی هستی که خیلی حساسه (البته اینها نظر منه و اصلا هم کارشناسانه نیست ولی تجربه خودم تو اون سن رو می گم) و حق هم داری نگرانی هائی به سراغت بیاد همینطور که Hamedhd عزیز هم گفتند اینها نشانه عشق نامزدتون به شماست ... پس یکسری نگرانی ها رو از دلت بنداز بیرون مسائل مربوط به اینکه هنوز نمیدونی همسرت تو رو واسه سکس می خواهد یا نه ... این رو بدون یکی از دلایل مهمی که دختر و پسر ازدواج میکنن همین قضیه سکسه نمی گم کل زندگی اینه ولی یکی از مهمترین مسائل زندگی هست پس جنبه مثبت این قضیه رو ببین که همسرت تو رو انتخاب کرده واسه زندگیش و تو به عنوان زن زندگیش باید راضیش کنی ... و خودت هم راضی باشی بعد هم سعی کن اطلاعاتت رو تو این زمینه ببری بالا و خودت رو با کسی مقایسه نکن ...
    سعی کن آرامشت را در هر لحظه حفظ کنی هر موقع عصبانی شدی یه نفس عمیق بکش راه برو بدو یا برو زیر دوش آب سعی کن خودت رو کنترل کنی باید یاد بگیری که در عصبانیتت رو چگونه کنترل کنی شخصیتت داره الان شکل میگیره پس سعی کن در این مورد هم مطالعه کنی و آرامش رو به زندگیت دعوت کنی آرزوی همه دختر پسر ها اینه که زندگی آرومی داشته باشن تو همه زندگی ها هم بحث و دعوا و ناراحتی و دلگیری و .... هست فقط اینکه بدونی کجا آرامشت رو حفظ کنی بدونی کجا حرف دلت رو بزنی کجا از طرفت انتقاد کندی کجا ازش تعریف کنی کجا خواسته ات رو بگی و ... نیاز به تمرین داره پس عزیزم نگران نباش فقط ما ها باید رو خودمون کار کنیم ... اگه از یه چیزی ناراحتیم باید بگردیم ببینیم کجای کار خودمون ایراد داره تو وجودمون بگردیم ببینیم کجا داریم میلنگیم نگرشمون رو نسبت به اون قضیه تغییر بدیم دقیقا مثل کاری که تو کردی فکرت رو بردی به سمت هدفت و داری براش برنامه ریزی میکنی .... نسبت به نامزدت هم با عشق فکر کن و خوبیهاش رو بزرگتر کن واسه خودت ... مطمئنا الان دلت واسش تنگ شده ...

حس خوبی نسبت بهت دارم دختر گل و می دونم که آینده درخشانی داری چون برات مهمه و داری براش برنامه ریزی میکنی و احیانا چیزهائی که نگرانت می کنه رو براش داری وقت میزاری که حل بشه

2. 2 کاربر از پست مفید nc60 تشکرکرده اند .

nc60 (دوشنبه 13 آذر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)