به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 09 دی 91 [ 12:52]
    سطح
    5
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    68

تشکرشده 68 در 25 پست

Array

RE: ترس مبهم از آینده...(واقعا به کمک احتیاج دارم)

دختر گل کسی که ازدواج می کنه دیگه بچه نیست به یه رشد فکری و عقلانی رسیده و فکر کرده که گفته بله ... و من کاملا احساس ترس و نگرانیت رو ستایش می کنم و بهت حق میدم که نگران آینده ات باشی. ببین عزیزم تو اول باید با خودت کنار بیای ببینی اصلا این مرد را دوست داری ببینی به عنوان کسی که بخواهی سالها بهش تکیه کنی و باهاش زیر یک سقف زندگی کنی قبولش داری یا نه؟ اگه دوستش داشته باشی که آدمها واسه اون چیزی که دوستش دارن می جنگن و سختی ها رو پشت سر هم میزارن ولی اگه نه هی دنبال ایراد گرفتن و نفرت و حال بهم خوردن باشی نمیدونم چی باید بگم ...
    تو انتظاراتت رو به همسرت باید رک و راست و بدون هیچگونه توهینی بهش بگو ... بگو دوست داری مرد آینده ات بنشینه پای صحبتهات هر چقدر که صحبتهات از نظر اون پوچ و بی فایده باشه (چون اینها همه واسه تو مهمه چون فکر تو رو مشغول میکنه) ازش بخواه که حتی اگه نظرت رو فکرت رو قبول نکنه مسخره ات نکنه بلکه با دلیل و برهان و از روی منطق تو رو آروم کنه و مخالفتش رو بهت بگه ازش بخواه که بهت آرامش بده بخواه که این ترسها و نگرانی هائی که وجودت رو گرفته از بین ببره . می گی که تو مسئولیت پذیر تر هستی کی و چجوری به این مسئله پی بردی که همسرت شانه از زیر مسئولیت خالی کرده ... یادت باشه تو زندگی زن باید به مسئولیت زن بودنش بیشتر توجه کنه و مسئولیتهای مردونه را بزاره واسه خود مرد. به مردت روحیه بده بزار بفهمه که بهش تکیه کردی یه جای دیگه هم گفتم اینجا هم میگم مردها عاشق این هستند که ببینن زنشون بهشون تکیه کرده ببینن زنشون بهشون نیاز داره بعدش هم در مورد مسائل جنسی هم اول یه راهکاری پیدا کن که دیگه همسرت از این فیلمهای پرونو نبینه و بهش یه جوری بفهمون زنهائی که در این فیلمها هستند با تو که همسرش هستی خیلی متفاوتی اول از اینکه اینها فیلمه در واقعیت اینطور نیست بعدش هم شغل آنها اینه ولی تو زن زندگیش هستی نه تنها تو بلکه هیچ زن دیگه ای نمی تونه کاری که در اون فیلمها انجام میدن رو انجام بده عزیزم ... سعی کن با کمال آرامش و محبت و صمیمیت در این رابطه صحبت کنی سعی کن با عشق با همسرت صحبت کنی. متاسفانه اینطور که از صحبتهات برداشت کردم شما کاملا در برابر همسرتون جبهه گرفتید و انقدر ازش کینه به دل گرفتید که فقط منتظر این هستید که تا حرف میزنه زود ناراحت بشید و بترسید ... ببین عزیزم تنها کاری که می تونی انجام بدی اول اینکه هر حس بدی نسبت به همسرت تو دلت داری رو بریز دور بیا همین امروز صبح که از خواب پاشدی و این متن رو خوندی با عشق به همسرت فکر کن ببین چقدر دلت براش تنگ شده بیا فکر کن همین امروز اولین روز نامزدیتون هست و گذشته ها و حرفهائی که باعث دلگیریت شده رو فراموش کن از همسرت هم بخواه ... اون قلبش که از سنگ نیست می دونی آقایون یکم دیرتر از خانوم ها به بلوغ فکری میرسن اون هنوز 23 سالشه هنوز شاید خیلی چیزها رو جدی نگرفته تو زندگی (البته نمیخوام برداشت بد بکنی از این حرفم) میخوام تو رو به این نتیجه برسونم که باید روش کار کنی باید ازش بخواهی که زندگی خیلی پیچیدست و با جدیت به زندگی فکر کنه ... الان دیگه تمرکز ندارم چی بگم اگه چیزی یادم اومد دوباره واست مینویسم البته اگه دوست داشته باشی و به شرطی که به حرفهائی که میزنم هر چند که اصلا کارشناسانه نیست ولی فکر کنی اون کتابی هم که گفتم بگیر بخون

2. 2 کاربر از پست مفید nc60 تشکرکرده اند .

nc60 (دوشنبه 13 آذر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)