باز هم نگفتی چند سالته و همسرت چند سالشه؟
Helmi عزیزم من احساس می کنم شما خیلی حساس شدین نسبت به این مسئله و فکر می کنید همسرتون فقط می خواد ازتون ایراد بگیره بیا از یه راه دیگه وارد شو فکر نکن که به زور و به خواست همسرت می خواهی بری باشگاه فردا واسه دل خودت برو یه باشگاه ثبت نام کن اول از اینکه واسه روحیه خودت برو همین که یک جلسه بری بعدی خودت دوست داری که بری اصلا برو شنا برو یه ورزش دیگه برو کلاس رقص یا هر چیز دیگه بعد به همسرت زنگ بزن با شور و شوق قبل از اینکه ازت بپرسه که رفتی باشگاه خودت بگو امروز رفتی ثبت نام کردی و کلی هم با انرژی تعریف کن مطمئن باش همینطور هم میشه به شور و شوق می افتی دوستای جدید پیدا میکنی موقعی که آدم ورزش می کنه یا میرقصه فکرش به هیچ جای دیگه نمیره لذت می بری از کاری که می کنی پس سعی کن تو تغییر کنی سعی نکن همسرت رو تغییر بدی که هیچکی نمیتونه کس دیگری رو تغییر بده هر وقت نگرشت رو تغییر دادی می بینی که همسرت هم اونی میشه که تو می خواهی .با همسرت سعی کن بحث نکنی کلا مردا دوست ندارن که باهاشون بحث کنی دوست دارن از زنشون بهشون می گه "چشم" و هیچ وقت دنبال این نباش به زور همسرت رو قانع کنی و یا بزور یا تهدید ازش چیزی بخواهی چون جواب نمیده کلا مردها عاشق این هستند که طرفشون بهفمه که مردن حال می کنن از اینکه زنشون ازشون حساب ببرنخوب تو هم از همسرت بخواه که بره باشگاه سعی کنید ایرادهای همدیگرو به رخ هم نیارید بعدش هم عزیز دلم از قدیم گفتن زن نازه مرد نیازه .... مرد نیاز پس همیشه ناز بمون واسش ببین طرز فکر همسرت یذره شبیه همسر منه چون اون هم معتقده که الکی به کسی روحیه نده و الکی قول نده و دروغ نگه مثلا بهش می گم تو که داری از من ایراد میگیری اینجوری نگو کادو پیچ کن بعد بهم بگو من ناراحت میشم می گه من نمیتونم الکی بهت روحیه بدم و یا به دروغ بهت یه چیز بگم و ... می دونی بدجنس نیستن شاید بلد نیستن که چطوری با ما ها که خانم و ناز نازی هستیم بر خورد کنن شاید ما ها خیلی تو رویا زندگی میکنیم ... من هم اوایل خیلی زود از هر چیزی ناراحت می شدم ولی الان دیگه آبدیده شدم البته تجربه هم کسب کردم و یاد گرفتم که در مقابل بعضی از رفتارها چه واکنشی انجام بدم .
بازهم این رو تکرار میکنم زن نازه مرد نیازه پس از اینکه دوست داره نازش رو بکشی ناراحت نشو همه مردها دوست دارن زنشون نازشون رو بکشه نازشون کنه یعنی نیاز دارن مثل ما خانوم ها که نیاز داریم بهمون توجه کنن مردها هم نیاز دارن بهشون توجه بشه ما دوست داریم بهمون بگن دوستت دارم دلم تنگ شده و ... مردها شاید بیشتر از ما ها دوست دارن این رو بشنون و حتی گفتن این جملات چه بسا برای خیلی از مردها سخته که بگن به عزیزشون
اینها رو هم بگم که هر نیازی داری هر خواسته ای که داری به همسرت بگو اگه نمی تونی رو در رو یا پشت تلفن باهاش حرف بزنی واسش ایمیل بفرست که این خواسته هارو ازش داری ... ببین دنیای مردها با دنیای ما زنها خیلی متفاوته وقتی این رو درک کنی دیگه خودت رو واسه یه سری مسائل اذیت نمیکنی ... ما زنها اگه شوهرمون ناراحت باشه دوست داریم بریم علت ناراحتیش رو بپرسیم نازش کنیم دوست داریم برامون حرف بزنه و یا خیلی وقتها ناراحتیشون رو به خودمون میگیریم که حتما من حرفی زدم کاری کردم که از دست من ناراحته در صورتی که این طور نیست شاید از یه مسئله دیگه ناراحته شاید بی دلیل دلش گرفته که واسه خودمون هم این مسئله پیش میاد بی دلیل دلمون میگیره ... به هر حال ما دوست داریم بریم با شوهرمون صحبت کنیم و خوشحالش کنیم در صورتی که مرد فقط و فقط و فقط می خواهد که تنها باشه و با کسی حتی زنش که خیلی هم دوستش داره نمی خواهد صحبت کنه و ما این رو نمیدونیم که مردمون باید تنها باشه خودش حالش خوب میشه و وقتی که ما نارحت میشیم کاملا برعکس مردها نیاز داریم که شوهرمون بیاد نازمون کنه بوسمون کنه و ازمون بپرسه که چرا ناراحتیم بزاره که واسش حرف بزنیم ما با حرف زدن خودمون رو تخلیه میکنیم مرد با تنها بودن خودش رو تخلیه می کنه ما دوست داریم ما رو در آغوش بگیرن و حتی اشکمون هم پاک کنن ولی مردها چون خودشون اینطور نیستن فکر میکنن که باید ما رو تنها بزارن دقیقا مثل ما چون دوست داریم دورمون رو بگیرن میریم دورشون رو میگیریم و این قضیه همین طور که به ما به قول خودمون بی محلی میکنن ناراحت میشیم (و واسه خودمون حتی دلسوزی هم میکنیم که واسه طرفمون حتما ارزش نداریم و ... )واسه مردمون هم وقتی میریم دورش رو میگیریم ناراحت کننده است. همه اینها رو گفتم که آخرش به این برسیم که خواسته هامون رو به همدیگه بگیم بهش بگو وقتی ناراحتی دوست داری بیاد سمتت بهش بگو از فلان حرفش ناراحت شدی بگو که از فلان برخوردش خوشحال شدی هر حسی که بهت دست میده بهش بگو بذار بدونه که به چه چیزهائی نیاز داری اون مثل من و تو نیست که بره ته و توی هر چیزی رو در بیاره عیب نیست ها خصلت مردونش اینطوریه که مثل ما خانوم ها تو خیلی چیزها ریز نمیشن بهت پیشنهاد میکنم برو کتاب رازهائی در باره مردان رو بخون البته این رو هم بگم این کتاب کاملا با فرهنگ ما ایرانی ها متفاوت هست حالا نری هر چیزی که اونجا نوشته عمل کنی خیلی چیزهاش به درد فرهنگ ما ایرانی ها نمی خوره ولی در عین حال یک کتابیه که کل چیز در ارتباط بین زنها و مردها آموزش میده و خیلی چیزهائی رو که نمیدونیم و تا حالا کسی در موردش باهامون حرف نزده یاد می گیریم لاقل آشنا میشیم کتاب رازهائی در باره زنها هم هست که میتونی به همسرت هدیه بدی .... خیلی حرف زدم ببخشید عزیزم

خوب تو هم از همسرت بخواه که بره باشگاه سعی کنید ایرادهای همدیگرو به رخ هم نیارید بعدش هم عزیز دلم از قدیم گفتن زن نازه مرد نیازه .... مرد نیاز پس همیشه ناز بمون واسش ببین طرز فکر همسرت یذره شبیه همسر منه چون اون هم معتقده که الکی به کسی روحیه نده و الکی قول نده و دروغ نگه مثلا بهش می گم تو که داری از من ایراد میگیری اینجوری نگو کادو پیچ کن بعد بهم بگو من ناراحت میشم می گه من نمیتونم الکی بهت روحیه بدم و یا به دروغ بهت یه چیز بگم و ... می دونی بدجنس نیستن شاید بلد نیستن که چطوری با ما ها که خانم و ناز نازی هستیم بر خورد کنن شاید ما ها خیلی تو رویا زندگی میکنیم ... من هم اوایل خیلی زود از هر چیزی ناراحت می شدم ولی الان دیگه آبدیده شدم البته تجربه هم کسب کردم و یاد گرفتم که در مقابل بعضی از رفتارها چه واکنشی انجام بدم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)