به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 09 دی 91 [ 12:52]
    سطح
    5
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    68

تشکرشده 68 در 25 پست

Array

RE: ترس مبهم از آینده...(واقعا به کمک احتیاج دارم)

عزیز دلم ببین همه آدما در ابتدای زندگیشون و دوران نامزدی و عقد یه سری مشکلات رو دارن چیزی که هست اینه که ما باید سنجیده عمل کنیم به خواسته های همدیگه احترام بذاریم گفته بودی چند سالته یا نه؟ ببین این چیزهائی که گفتی من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم که نشون از مادیگرائی همسرت باشه اصولا مردها یه سری خواسته ها از همسرشون دارن که این یه چیز طبیعیه و اکثر آقایون خودشون رو برتر از خانومها میدونن (سوء تفاهم پیش نیاد واسه آقایون لطفا) و به عبارتی اعتماد به نفساشون در حد تیم ملی بالاست ... من هم سایز پاهام مثل شماست حتی یه وقتایی کفش سایز 36 هم واسم بزرگه برای خریدن کفش عروسیم کلی تهران رو زیر رو رکردیم آخری یه کفش که توش کفی گذاشتیم بلاخره نصیبم شد ولی از این چیزها ناراحت نشو بزن به شوخی به همسرم می گفتم که ببین زنت سیندرلاست سعی کن از این چیزها ناراحت نشی اگه همسرت میگه برو باشگاه نه به خاطر بد هیکلیت بگه این طور نیست تو از این جنبه نگاه کن که دوست داره همسرش یه بدن ورزیده داشته باشه و یکی از مسائل مهم زندگی همین قضایای سکس و هیکل و ... غیره هست چه اشکالی داره شوهرت دوست داره خوش هیکل ترین و خوشگل ترین زن دنیا رو داشته باشه خوشحال باش از این قضیه عزیزم که شوهرت خواسته دلش رو بهت می گه که دوست داره تو چطور باشی تو هم می تونی نظرت رو در باره اون بگی مثلا از تیپ و لباس پوشیدنش رنگ لباسهاش هیکلش و ... بهش نظرت رو بگو ... نترس عزیز دلم الان که دوران نامزدیتون هست این جور مسائل براش به چشم میاد بیشتر پس فردا که رفتین داخل زندگیتون شدین انقدر مسائل و مشکلات میاد و میره که دیگه کمتر به این جور مسائل توجه می شه البته نمیخوام بترسونمت ها خدا رو شکر که می خوای بری یه جای دیگه زندگی کنی واسه ما ها که تو ایران زندگی می کنیم صبح زود میریم ساعت 8-9 شب میرسیم خونه دیگه فرصت حرف زندن های عادی رو نداریم چه برسه به اینکه بخوایم از قد و قواره هم ایراد بگیریم... ولی بازهم زن همیشه باید برای همسرش مظهر زیبائی و آرامش باشه حتی اگه همسرش در این موارد نظری نمیده ... نترس دختر خوشگل ... برو به جنگ زندگی تو پیروز می شی به حواشی زندگی هم توجه نکن زندگی آسون نیست ولی میتونی تو سخت نگیری و زندگی کنی ....

2. کاربر روبرو از پست مفید nc60 تشکرکرده است .

nc60 (دوشنبه 25 دی 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)