به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

Threaded View

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,257 در 2,217 پست

Array

RE: دوراهی میان رفتن یا ماندن (تصمیم به تحصیل در خارج و نگرانی از ازدواج و زندگی شخصی)

سلام،

به تالار همدردی خوش آمدید.

عنوان تاپیکتون رو کمی تغییر دادم تا برای سایر اعضا مشخص تر باشد. اگر عنوان دیگری مد نظرتون هست بفرمایید.

گفتید که:

.هدفی به نام ادامه تحصیل در سطوح عالی آنچنان در زندگی من عمیق است که نمی تونم خودم را با ادامه تحصیل در ایران فریب بدهم.
    به نظر من با توجه به اینکه تا به حال در تحصیل موفق بودید، خیلی خوب هست که قصد ادامه تحصیل دارید و انگیزه دارید برای رسیدن به مدارجی بهتر و بالاتر. و به نظرم هم این مسئله خوب هست اگر به قصد پیشرفت در درس و کار و زندگی به کشوری دیگر هم مهاجرت کنید. اینطوری هم راه های جدیدی برای شما باز می شود و هم به قولی دنیا دیده می شوید و تجارب جدید پیدا می کنید.
    اینها همه خوب است. ولی در کنارش به این هم فکر کنید که همه چیز با هم نمی شود و هر راهی سختی های خودش رو دارد. همیشه هر تصمیمی که بگیریم و هر راهی که برویم، یک چیزهایی رو به دست می آوریم و در قبالش یک چیزهایی رو از دست می دهیم. فقط باید ارزش چیزهایی که از دست می دهیم و به دست می آوریم رو بسنجیم و تصمیم بگیریم که بهترین راه برای ما کدام هست.

خب واقعیت این است که شرایط ازدواج در خارج از کشور آسان نیست. همین مسئله که تعداد ایرانی ها بسیار کم است موضوع رو سخت می کند. و واقعیت دیگر این هست که اگر شما تواناییش رو داشته باشید، می توانید در خارج از کشور از نظر تحصیلی به جایی برسید که در داخل کمتر امکانش رو دارید.
    البته این دو مورد که بالا گفتم هیچ کدوم "صفر" و "یک" نیست. یعنی شاید در عمل، ازدواج در خارج از کشور برای شما راحت تر از چیزی باشد که فکرش رو می کردید. و از طرف دیگر شاید رسیدن به مدرک دکتری در خارج از کشور خیلی سختر تر از چیزی باشد که فکرش رو می کردید. به هر حال کاری که می خواهید بکنید، کاری سخت است. ولی نشدنی نیست. فقط خوب راجع بهش فکر کنید که این رو می خواهید یا نه. من دانشجوهای دکتری می شناسم که از ایران اومدند و بسیار راضی و خوشحال هستند. و اشخاصی رو هم می شناسم که به خارج آمده و دکتری رو هم گرفته اند و به دلایل مختلف از تصمیمشون ناراضی هستند! پس همه حالتی وجود دارد و همه چیز بستگی به خود شما و شرایط شما دارد.

یک مشکل بزرگی که در سر راه شما می بینم رو در این جملات بیان کردید:

من در بهترین دانشگاه های ایران تحصیل کرده ام و می دانم اگر دکترا را هم در همین دانشگاه ها بخوانم چیزی جز حس حسرت در تمام زندگی عایدم نخواهد شد.
    از سمتی به هیچ عنوان در شرایطی نیستم که بتوانم از اپلای چشم پوشی کنم چرا که تمام درهای ادامه تحصیل در ایران را به روی خود بسته ام و همگان هم می دانند من در حال اپلای هستم.
    شما ظاهراً همه راه ها رو به روی خودتون بستید، خودتون رو در این مسیر قرار دادید، و حالا نگران هستید و می گویید به من کمک کنید.
    خواستم بگویم که نه! اینطور نیست! شما یک جوان موفق هستید. با یک مدرک تحصیلی عالی. راه های مختلفی به روی شما باز هست. و یکی از اونها مهاجرت به خارج از کشور برای ادامه تحصیل هست! راه هایی که دارید رو به روی خودتون نبندید. بلکه همه رو با هم مقایسه کنید و اون چیزی که برای شما بهترین هست و باعث آرامش و سعادت شما می شود رو انتخاب کنید. همه چیز به خود شما بستگی دارد.

برای شما آرزوی موفقیت می کنم.

2. 7 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (یکشنبه 05 آذر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)