اقلیما تمام حرفات را خوب می فهمم

درسته من هم اشتباهاتی داشتم!

بزرگترین اشتباهم این بود که فکر میکردم فقط خود همسر مهم و باقی چیزها مثل خانواده و نژاد و زبان و مال ......هیچی برام به اندازه شخصیت خود طرف اهمیت نداشت
ومن در ارزیابی این شخصیت دچار اشتباه شدم....اول همسرم ریا کاری کرد و بعد من در پردازش اطلاعاتم دچار اشتباه شدم.

دلم نمیخواد فکر کنی من از موضع بالاتر به همسرم نگاه کردم

من علارغم تمام امکانات رفاهی که خانواده ام در بدو شروع زندگی مشترک برایمان فراهم کردند از همان ابتدا به او بها دادم....ماشین را به نام او گرفتیم و از هیچ احترامی نسبت به خودش و خانواده اش دریغ نکردیم

اما به مرور زمان سهل انگاری های خودش و بی توجهی عاطفی و رفتاری و رفتارهای توجیه نشدنی خانواده اش مرا هم درگیر کرد....

من از این همه دوری همسرم به شدت ضربه خوردم....نمیدونم چطور میتونم در قالب کلمات و اون هم در دنیای مجازی اینو به مخاطب برسونم.
اصلا همدیگه را نمی فهمیم
اعتراف میکنم منم نمیتونم دنیای اونو بفهمم

درسته شاید به قول شما دوستم داشته باشه ....اما من در سخترین روزهای زندگی اثری از این عشق ندیدم....نه کلامی و نه عملی
این برام قابل تحمل نیست
چطور برای بهبود زندگی با این آدم تلاش کنم

میگم تو که میدونی خانواده ات خیلی جاها برام کم گذاشتند حداقل خودت این خلاء را پر کن!

من از خانواده اش توقعی ندارم ....خیلی از بی توجهی هاشون ناخواسته است...
ولی برای یک روح لطیف زنانه و برای شخصیت من و برای فرهنگی که من در اون بزرگ شدم اینها میتوننه هر کدامش آدم را شکننده کنه!

من همش باید سر باید و نباید های زندگی باهاش درگیر باشم ...قطعا این اقتدار مردانه اونو خدشه دار خواهد کرد اما خوب چرا سوهان روح و روانش باشم
از زندگیش میرم بیرون تا فردای قیامت هم به خاطر گیر دادنهای به حق یا ناحقم حساب پس ندهم

در مورد اسمم هم این یکی از اسماء خدواند است که در دعای جوشن کبیر هم آمده و به معنای صاحب ملک است ضمن اینکه بنا به روایتی نام مادر امام زمان (ع) هم می باشد