نوشته اصلی توسط
مدیرهمدردی
.
کدامیک از مراجعان چند ده هزار نفری این تالار می توانند این جمله را در مورد خود و همسرانشان بگویند در حالیکه همسرشان یک زن دیگر را صیغه کرده!!!!؟
او می گوید«من و همسرم خیلی همدیگر را دوست داریم»، فعل داریم با فعل داشتیم متفاوت هست و اشاره به زبان حال می کند.
نتیجه:
اینکه بحث مناسب بودن این زن و شوهر ، صادق بودن این دو ، صمیمی بودن هر دونفر، درک متقابل و سایر شرایطی که آرزوی هر زن و مردی هست در زندگی این دو نفر جریان دارد.
یعنی اینکه سطح زندگی و رضایت مندی و بالندگی این خانواده مافوق تصور خیلی از افراد هست.
چنان که با این مشکل مهم، مراجع تمایل به حفظ این زندگی دارد و با درون ریزی حاضر هست خودش را داغون کند تا خدایی نکرده شوهرش مشوش و یا ناراحت نشود.
او از ترس شوهرش کوتاه نمی آید. او با عشقی که به شوهرش دارد حریم ها را حفظ کرده است.
.
چنان که با این مشکل مهم : (یعنی هر مشکلی در زندگی مثل : زن صیغه ای ، اعتیاد، مشروب،دست بزن،بد دهنی ، عدم درک، ...)
با درون ریزی حاضر هست : (یعنی اوج ایثار ، اوج گذشت ، اوج ازخودگذشتن برای ما شدن)
از ترس شوهر کوتاه نمی آید : ( یعنی از روی ترس ، انتظار جبران، چشم داشت ، مقابله به مثل و... عملی را انجام نمی دهد)
با عشقی که به شوهرش دارد:(یعنی : نهایت عشق ، یعنی وقتی شخصی را به عنوان همسر برگزیدی ، همون جوری که هست ، ازش حمایت کنی و بهش عشق بورزی، حتی در اوج سختی ها و ناراحتی ها ، در جایی که مدیر محترم گفتند در مواجهه با یک مشکل مهم ، باز هم در کنارش باشی )
با این تفاسیر
این جمله خیلی ، خیلی معنا دار می شود:

نوشته اصلی توسط
مدیرهمدردی
یعنی اینکه سطح زندگی و رضایت مندی و بالندگی این خانواده مافوق تصور خیلی از افراد هست.
من که عمیقا دلم می خواد و در صدد هستم این سطح زندگی ، این رضایت مندی و این بالندگی رو کسب کنم ، سطحی که مافوق تصور خیلی ها هست 

.
علاقه مندی ها (Bookmarks)