پرستو جان
اون خانمه مطلقه بود. من هم فکر نمیکنم شوهرم به زن شوهردار دار هیچوقت نظر داشته باشه. مردها هوای همجنساشونو بیشتر از زنها دارن!!! زنی که گیر من افتاده بود از اوناش بود. سعی کن با زن دوست شوهرت گرمتر بگیری و باهاش بیشتر حرف بزنی!! شک توی زندگی خیلی چیز بدیه به نظر من آدم باید به شوهرش اعتماد داشته باشه مگر اینکه خلافش ثابت بشه! بنابراین به شوهرت اعتماد داشته باش اما نه کورکورانه بلکه منطقی. من اعتماد کورکورانه و خوش خیالانه داشتم و چوبش را هم خوردم. سعی کن آرامش داشته باشی و سرت رو به کارهای دیگه گرم کنی تا خیلی فکر و خیال نکنی. این استرس ها روی بچه ات اثر میگذاره. حرفای نادیا رو خیلی تایید میکنم باید سیاست های زنانه ات را به کار بگیری. در روابط زن و شوهری غرور جایی نداره. به جای اینکه بهش گیر بدی ازش بپرس که چه کارایی رو دوست داره. توی زندگیتون تنوع ایجاد کن. اگه میتونید مسافرت برید.هر چند کوتاه باشه. بهش ابرازعشق و علاقه کن و هیچوقت هیچوقت بهش نگو که بهش اعتماد نداری.
عزیزم اول از همه به خودت فکر کن و بدون با اون گلی که همراه داری با ارزش ترین موجود روی زمینی. برات بهترینها رو آرزو دارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)