دوست عزيز سلام. من نويسنده تايپيك ميخوام با زن صيغه اي همسرم كنار بيام هستم..
من كاملا شرايط شما رو درك ميكنم... همسر من دقيقا در دوران مجردي مشكل شما رو داشتند با اين تفاوت كه هدفشون رفع نياز جنسي بود ولي الان هنوز درگير تعهد خودش نسبت به اون زن پنجاه ساله است.
دوست گرامي شما وقتي از الان دنبال برطرف كردن نياز عاطفيتون هستيد كه از طريق جنس مخالف برطرف ميشه يقين داشته باشيد كه بعد از ازدواج هم درگير اون خواهيد بود... اين رو مطمين باشيد.
يك زن صيغه اي انساني ست كه از لحاظ اجتماعي دچار معضلاتي است كه تن به همچين كاري ميدهد بالطبع نميشه اطمينان به سلامت روحي اون فرد داشت.
ببينيد من خودم درگير اين قضيه هستم. ميبينم كه اون زن صيغه اي بخاطر چه چيزهايي صيغه همسر من حاضره باشه در حالي كه نه ديگه ميتونه نياز جنسي از همسر من دوا كنه نه اينكه همسرم نياز عاطفي بهش نداره ولي وجدانش بهش اجازه نميده هواش رو نداشته باشه و اون زن هم از اين مساله سواستفاده ميكنه.
ببينيد فكر كنيد اگر شما در آينده بعد از ازدواجتون هم درگير اين صيغه بمونيد و همسر شما متوجه بشوند زندگيتون آشفته ميشه. من يه زني هستم كه تمام تلاشم رو براي كنار اومدن با اين قضيه انجام ميدم ولي خيلي واسم سخته و همچنين نود درصد خانومها اصلا تحمل نميكنن و قيد زندگي رو ميزنن...
خواهش ميكنم اگه واقعا نياز عاطفي داريد دنبال زن صيغه اي نباشيد كه بعد از ازدواج مشكلات عديده اي خواهيد داشت. بهترين گزينه به نظر من اينه كه همسر مورد علاقه تون رو پيدا كنيد و ايشون رو قانع كنيد كه دو سه سال عقد باشيد تا شرايط زندگي مستقلتون فراهم بشه. الان توي خيلي از خانواده ها اين شرايط هست. اينجوري هم خيالتون از بابت زندگي آينده تون راحته هم نياز عاطفي و جنسيتون رو به شكل صحيحي برآورده ميكنيد.. موفق باشيد

علاقه مندی ها (Bookmarks)