حامد جان شما گفتيد
"من دنبال دختری می گردم که: به خدا اعتقاد داشته باشه، به قرآن اعتقاد داشته باشه و نماز بخواند.
این 3 مورد برای من مهم هست. برایم مهم نیست که به همه احکام دین عمل کند. من حتی گفتم که حجاب سر هم برایم مهم نیست (البته لباس سبک هم نپوشد)."
من فكر ميكنم لازمه برا خودت اين را شفاف تر كني... ببين خيلي ها به قران اعتقاد دارند اما با قران زندگي نمي كنند و يا همه دستوراتش را قبول ندارند
قران را قبول دارند كه كتاب مقدسي هست اما قبول ندارند كه كتاب زندگي هست... همانطور كه دوستان گفتند خيلي ها تو دسته اول جا ميشند اما تو دسته دوم خيلي كسي نيست
اگه بخواهم مثال بزنم به خيلي كساني كه قران را قبول دارند اگه بگي خدا گفته بين همسرتون و فرزندتون و ايمان به خدا اگه قرار باشه يكي را انتخاب كنيد بايد ايمان به خدا را انتخاب كنيد هضمش براشون ممكنه سخت باشه
فكر ميكنم شفاف سازي اين موضوع برا خودت ميتونه دامنه انتخابت را مشخص كنه و طبيعتا اگه صرفا قبول خدا و قران برات كافي باشه من هم مثل بقيه دوستان معتقدم چه تو ايران چه خارج از ايران دختران زيادي را پيدا ميكني
خودم شخصا دلم ميخواهد طرف مقابلم با قران زندگي كرده باشه و طعمش را چشيده باشه و بهت بگم كه كمند دختراني كه اينچنين باشند

علاقه مندی ها (Bookmarks)