RE: خسته و بي انگيزه ام ....چي كار كنم؟

نوشته اصلی توسط
سید1387
ممنون dream عزیز
آخه میدونی الان من تو همون ارزیابی میزان رشد مشکل دارم. یعنی شیب این میزان رشد چقدر باید باشه؟
مثال میزنم... من حدود ۵ سال هست که دارم اینجا زندگی میکنم. از خودم انتظار دارم الان مثلن سطح زبانم a باشه اما B هست. خوب درسته من از وقتی اومدم اینجا هر روز زبانم بهتر شد اما میگم چرا به b نرسیدم. یعنی در واقع فکر میکنم میتونستم براسم و نرسیدم و یا فکر میکنم با این وضیت و شیبی که پیش میرم ممکنه به این زودیها هم نرسم
این جملات خیلی درسته اما نمیدونم چطوری این کار را بکنم
"شما موقعی احساس رضایت میکنی که علی رغم همه ی ضعف هایی که داری خودت رو color][/b][/size][/font][/color][/b][/size][/font]
چرا شما دنبال این هستید که یه فرمولی یه اندازه ای برای رشد خودتون تعیین کنید ؟ این ها هم همه به خاطر کمالگراییتون یعنی یه میزان پیشرفتی رو توی ذهنتون در نظر میگیرید بعد اگر نرسدید بهش خودخوری میکنید یعد خودتون رو هم شکست خورده میدونید!
شما باید به این نگاه کنید که ایا تلاشتون رو کردید ان چیزی که در توانتون هست انجام دادید؟ یه حد معقول
نه زیاد نه کم
حالا این رشدی که کردید خیلی هم ارزشمند هرچقدر هم که باشه
آفت نتیجه گرایی شما را از پا در خواهد آورد.
با توجه به بند یکم، فرد کمالگرا نتیجه گرای محض هست. او از مسیر و روش و فرایندها لذت نمی برد. او نتیجه را به عنوان هدفی که می تواند عزت نفس پایین او را جبران کند بهره می گیرد. لذا اگر هدف کسب نشود عزت نفس او بیشتر آسیب می بیند و در راهها کسب نتیجه همیشه مردد هست که نکند موفق نشود و این اضطراب منتشر و مزمنی را در زندگیش برای او به وجود می آورد.
چنین فردی پس از حصول نتیجه، خیلی زود می فهمد اغنا نشده است و از خودش راضی نیست. چرا که پایین بودن عزت نفس ربطی به موفقیت ها و نتایج کسب شده نیست. لیکن فرد کمالگرا این را نمی داند و دوباره سعی در انتخاب و طراحی هدفی بزرگتر می کند.
......
"خود را از دیدگان خداوند بنگرید"
هرگز خداوند این طور در مورد شما قضاوت نمی کند "امروز نتوانستی کار خوبی بکنی از دید من تو ادم شکست خورده وضعیفی هستی"..."چرا شکست خوردی زندگیت رو به باد فتا دادی"
به نظر شما خدا بر اساس چنین مسائل پیش پا افتاده و سطحی در مورد شما قضاوت خواهد کرد؟!
خدا هرگز ناعادلانه و بدور از انصاف ما رو مورد سرزنش و قضاوت قرار نخواهد داد
بلکه هر بار که می افتیم مجددا دست ما را میگیرد وما را تشویق میکند و به ما جرات و شهامت می بخشد
.....
خوب شما نگرانید که چرا سطح زبانتون a نیست در صورتی که اگر a هم میشدید باز به چشمتون نمی اومد ...به خودتون میگفتید کار سخت و مهمی که نبود شانسی بود همه چی
به نظرم شما باید اول روی این موضوع کار کنی که هویتت رو بر اساس موفقیت هات تعریف نکنی که اگر نرسیدید بهش.. یا از دست دادیدش ...یا اون طور نشد که می خواستید هویتتون رو هم از دست ندید وهنوز خودنون رو دوست داشته باشید
شاید خدا میخواد به شما نشون بده ان قدر خودت رو با موفقیت هات تعریف کردی یاد نگرفتی همون طوری که هستی خودت رو دوست داشته باشی لازم بود شکست بخوری تا متوجه بشی:)
این ها رو که الان مینویسم خودم توی یکی از ازمونهای زندگیم شکست خوردم در حالی که شبانه روز براش تلاش کردم ناراحت هستم خیلی زیاد:) اما هیچ وقت نه تلاشم رو کم میکنم نه انگیزم رو از دست میدم شاید این یه بهانه ای بود که حرفام حالت شعار گونه نگیره
http://www.hamdardi.net/thread-15051-post-134523.html
لیک چون باید این دم گذرد,
پس اگر می گریم
گریه ام بی ثمر است.
و اگر می خندم
خنده ام بیهوده است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)