RE: من یه دختر هوس بازم.میخوام توبه کنم
تنهایی فقط سزوار خداست. اگر تنهاییت رو با خدا پر کردی؛ خدا هم نمیذاره تها بمونی.
به نظر من دوره ی مجردی فقط یه آزمایشه... تمام سعیت رو بکن که از این دوره سربلند بیرون بیای.
تنها همسره که مایه ی آرامش میتونه باشه... دوست پسر فقط یه آرامش موقتی بهت میده و وقتی میره یه غم دوچندان.
یه سری دعا توی قرآن هست؛ برای اینه که ازدواج خوبی داشته باشی... اینکه بدونی خدا به فکر ازدواج تو هست بهت حس خوبی میده.( مثل آیه ی 74 سوره ی فرقان)
هرچیزی که تو رو به گذشتت وصل میکنه نابود کن... هیچ راهی برای برگشت نذار. توبه ای که هنوز لذت کار گذشته ات رو بهت یادآوری کنه نه... اینبار توبه ای کن که تمام پل های پشت سرت رو خراب کنه!
مواد غذایی استفاده کن که غریزه جنسی رو میاره پایین مثل کاهو رو بیشتر و غذاهای محرک مثل گوشت قرمز و خرما و غذاهای پرچرب رو کم تر استفاده کن.
اجازه نده که جایی تنها بمونی... سعی کن همیشه توی جمع های سالم حضور داشته باشی... فقط برای خواب برو سراغ رخت خواب و بیشتر اونجا نمون.
به این دو مورد هم توجه کن:
رحمت الهی بسی بیشتر از گناهان ما و گناهان همهی مخلوقات است، و جایی برای ناامید شدن ما نیست.
هر چند اگر انسان توبهی خود را شکست باز هم باب توبه به روی او باز است، اما در روایات حکایت شده: کسی که از گناهانش استغفار میکند در حالی که باز آن گناه را انجام میدهد، مثل کسی است که پروردگار خویش را به مسخره گرفته است.
خدا قرار نیست نقش دوست پسر شما رو بازی کنه و جای خالی اون رو برات پر کنه... خدا قراره نقش خودش رو برات بازی کنه و تو رو به خودت برگردونه ...
وقتی قرارمان پروانه شدن است ، بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند .
علاقه مندی ها (Bookmarks)