باید بگم که مریم عزیز بسیار درست میگن و من هم هیچ وقت به روی این آقا نیاوردم که با قدش مشکل دارم و هیچ وقت هم این کار رو نخواهم کرد چون اولین چیزی که باعث شد من از این آقا خوشم بیاد غرور مردانه و اعتماد به نفس بالای اون بود و قطعا مطرح شدن این موضوع باعث جریحه دار شدن احساساتش خواهدشد
در ضمن من دلم نمیخواد کسی رو به دلیل خودخواهی خودم از پوشیدن کفش مورد علاقه اش محروم کنم - خوب فکر میکنم شاید اون دوست داشته باشه که کفش تخت بپوشه و در ضمن این رو هم میدونم که از نظر ایشون اینکه من کفش پاشنه دار بپوشم مهم نیست
واقعا این که بین عقل و احساسم موندم درسته چون من میدونم که چه معیارهایی برای همسر دلخواهم دارم تنها چیزی که هیچ وقت بهش فکر نکرده بودم این بود که پسری وجود داشته باشه که قدش از من کوتاهتر باشه !!!!!چون من از نظر قدی کاملا متوسط هستم و تمام پسرهایی که میشناسم یا بلندتر از من هستند یا هم قد من
این آقا همونطور که گفتم تمام معیارهای من رو دارن و این قد کوتاه بودن در واقع یک مورد پیش بینی نشده از سمت من بود و به همین دلیل من نمیتونم که بهش حتی درصدی اختصاص بدم که چقدر برام مهم هست

چون من از نظر قدی کاملا متوسط هستم و تمام پسرهایی که میشناسم یا بلندتر از من هستند یا هم قد من

علاقه مندی ها (Bookmarks)