معلوم شد من ادم خوش قولی نیستم.چون بر خلاف اینکه گفتم اینجا پست نمیذارم حس میکنم دوستم داره خودشو ازار میده.پس مینویسم حتی اگه الان برنجی..
نمیدونم بچه بودی از امپول میترسیدی؟؟من خیلی میترسیدم.از ترس امپول فرار میکردم..یادمه واسه واکسن در رفتم ..من بدو..مامانم بدو..پرستار بدو..اخرش تو خیابون منو گرفتن..دکتر لعنتی..مامان بدجنسم..همش فکر میکردم چطور دلشون میاد به من واکسن بزنن..مامانم چطور حاضره من درد بکشم.
حالا این شده قضیه ماها تو این تالار..
راستش من هنوز نفهمیدم اصل مشکلت چیه جز اینکه به شدت حال روحیت به دیگران وابسته است...تا یکی بگه جوانه ایراد کارت فلان جاست ناراحت میشی..خودکشی بخاطر حرف فرشته مهربون؟؟؟!!!!!!!!!!!!
بذار فرض کنیم فرشته جون حرفای اشتباهی بهت زده (که میدونم نزده).اما فرض میکنیم، ایا درسته بخاطر حرفاش اصلا به فکر خودکشی بیفتیم..؟؟این یعنی چی؟؟یعنی بشدت به نظر دیگران وابسته ای...
میگی میخوای خودتو بشناسی اما از خیلی جوابا اشفته میشی..مثه اینه که اومدی دندونتو ترمیم کنی اما جیغ و داد کنی ای درد دارم..ولم کنید...
دکتر میگه عزیزم عصب کشی دندون همینه..درد داره خستگی داره..میخوای یا نه؟
جوانه جان..این که ادم حساس باشه یا مثلا کنترل احساساتش پایین باشه انقدا وحشتناک نیست که اشفته میشی..حالا یا واقعا اینطور هست یا نیست.دلیل نداره انقد خودتو و دیگران رو اذیت کنی.
این همه مدیر همدردی تعریف کرد ازت..گفت اینجور ادما معمولا باهوشن تو فقط اونجایی که دوست نداشتی رو چسبیدی؟؟؟
وای خدایا..مگه ممکنه کسی به همچین چیزی حسادت کنه...جوانه جان شاید عینکت لک داره..تمیزش کن شاید اطرافت رو شفافتر ببینی.اگه آدمهای حسود بزارن
نه واقعا معلوم نیست..چون انگار تو بیشتر فرار میکنی.روبرو شدن با خود درد داره..اما این درد هزینه رسیدن به ارامش بعدشه.من میخوام با خودم رو در رو شم ...معلوم نیس؟؟؟
من خودم یه صفت کشف کردم تو وجودم..اسمشو گذاشتم بیلی بی خاصیت.یه پسره که ربطی به بی خاصیت بودن نداره..مُردم تا تونستم باور کنم تو وجودمه..اما قبولش که کردم..اروم شدم
نيمه ي تاريك وجود يا سايه چيه؟
راههاي شناخت نيمه ي تاريك :
پوسته ي بيروني:
نيمه ي تاريك
"راز سایه
این خوب و بد رو بریز دور..اینکه فکر کنی اگه صفت منفی پیدا کنی برچسب بد بودن میخوری..اگه هزارتا صفت منفی هم پیدا کنی باز خوبی..دلیلش تو لینکهای بالا هست
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)