اتفاقا این رفتار خانم اصلا درست نیست و دیر یا زود باعث خسته شدن آقای کبوتر و فرارش میشه.
از دیدگاه زنانه این وابستگی و ابراز محبت های بیش از حد برای حس اطمینان شاید خیلی هم خوشایند باشه اما از دیدگاه مردانه خطرناکه.
برای یک مرد داشتن آزادیش در کنار دریافت محبت می تونه مفید باشه اما این رفتارهایی که خانم آقای کبوتر از خودشون نشون میدن نتیجه عکس میده.
اثباتش هم همین بس که آقای کبوتر برای رفع مشکل محبت بیش از حد در این زمان کم اومده و تاپیک باز کرده.
.
.
.
آقای کبوتر! در اسرع وقت یک موقعیت دونفره ریلکس با خانمتون ایجاد کنید و اینطوری بهش بگید:
عزیزم می دونم که ابراز محبتهات بخاطر دوست داشتن منه اما باید بدونی طبیعت مردونه من با تو فرق داره. من نیاز دارم کار کنم فکرم آزاد باشه و البته در کنار همه اینها از محبتهای تو قدردان هستم. اما اگر این فضاها رو از من بگیری و دائم از من بخواهی کنار تو باشم یا فقط به تو توجه کنم بعد از مدتی ممکنه اذیت بشم و ازت دوری کنم.تو مطمئنا اینو نمی خوای پس سعی کن مشغولیتهای دیگری برای خودت درست کنی(مثلا کتاب بخونی،جایی بری کلاس یه هنری چیزی یاد بگیری، با مادرت دوتایی برید قدم بزنید ،با دوستات معاشرت کنی و ...) و اجازه بدی زندگی ما روال عادیش رو طی کنه تا هم تو احساس رضایت کنی هم من.

علاقه مندی ها (Bookmarks)