دوست عزیز
شما که از سیستمی استفاده میکنید عمومی هست یا ازکافینت استفاده میکنید.
وقتی کارتون با سیستم تموم میشه قبل از خارج شدن.{خروج} را بزنید اسم کاربیت پاک میشه واگر مجددا بخوای وارد بشی باید نام کاربری وپسورد را وارد کنی.
اینجوری کسی هم نمیتونه از نام کاربریت سوء استفاده کنه.








پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)