به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Threaded View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

RE: مشکل با نامزدم درباره ی اصلاح زندگی و خودمون

نقل قول نوشته اصلی توسط sanam2000
    میدونم 18سال زیاد نیست ولی چیزی که تو این 18سال برام ثابت شده این بوده که هر وقت با خدا بودم قویترین بودم ولی هرکجا که خدارو فراموش میکردم هر قدمی که برمیداشتم اخرش شکستو ناراحتی بود.میخوام خیلی بیشتر خودمو به خدا نزدیکتر کنم تا با کوچکترین اتفاق یا مشکل به هم نریزمو ضعیف عمل نکنم درسته این یه سال نامزدم برام شده بود همه چی و چون اونو داشتم فکر میکردم دیگه به هیچی نیاز ندارمو خدارو فراموش کرده بودم چون نامزدم دلتنگیمو رفع میکرد این دفعه میخوام هر موقع دلتنگ شدم برم وضو بگیرمو از ته دلم دو رکعت نماز بخونمو با خدا حرف بزنم یا حداقل یه ایه با معنیش بخونم تا دلتنگیمو رفع کنه تا دوباره دستمو بگیره تا دوباره کمکم کنه.

اون که حتماااااااااااااااااااااا ااااااااا.پس رفتم سر درسام.دوستتون دارم خیلی زیاد

حالا بهتر میتونی درک کنی چرا همسرت بهت میگه منو فراموش کن و فقط خدا در دلت باشه و فقط به خدا عشق داشته باش .

عزیزم تو با این حرفش می ترسیدی که منظورش اینه که یعنی به درد هم نمیخوریم و جدایی در حالی که اون حرفش عمیقتر از اینها و اساسی بوده . خدا را به خاطر چنین همسری شکر کن ، نسبت به سنش ، دانا فهمیده و وارسته و کاردان هست .

اینکه بهت گفته پوست سفید و موهای فلان ...... یعنی ظواهر را به رخت بکشه و خودت بفهمی ملاکهای ظاهری عامل خوشبختی نیست ، بفهمی که ظواهر بند و وابستگی میاره در حالی که ارزش شخصیتی یک فرد وقتی مد نظر باشد ، همراهی و هماهنگی را موجب می شود نه وابستگی . وقتی وابسته می شوی بدان در سطح هستی ، بدان که احساساتت غلیظ شده نه عواطف معقول و لذا همراه و همدل هماهنگ خوبی برای او که عمیقتر به زندگی نگاه می کند نخواهی بود و دنیایتان از هم فاصله خواهد داشت .

هم ترا امتحان می کند هم میخواهد که آویزون نباشی ، وابسته نباشی و انتظارات احساسی افراطی هم نداشته باشی . و همه اینها یعنی رشد . او خود به تنهایی می تواند مشاور و راهنما و مرشدی کارساز برایت باشد اگر ازش بخواهی کمکت کند که رشد کنی و بالغ خود را قوی کنی .

موفق باشی

.

2. 2 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (پنجشنبه 21 اردیبهشت 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)