دوست گرامی
مشکلی که شما به اون اشاره کردید در مورد بسیاری از ایرانیان خارج از کشور صدق میکنه، من هم مشکل شما رو دارم اما تفاوت در این هست که من دختر هستم!
در مورد راه حل هایی که دوستان اشاره کردند من میخواستم چند نکته رو اضافه کنم.
اول اینکه در نظر داشته باشید اگر با کسی که در ایران هست ازدواج بخواهید کنید جدا از مساله نیت طرف مقابل که ممکنه صرفا به خاطر شرایط و موقعیت قبول کنن، در نظر بگیرید که کسی که تجربه زندگی خارج رو نداشته باشه ممکته بعدا نتونه باشرایط بیرون از ایران کنار بیاد. بسیاری موارد من دیدم که بعد از ازدواح همسر یا از محیط یا خیلی مسائل دیگه رضایت نداشته و به مشکل خوردن.
مورد بعد نحوه آشنایی هست. به سایت همسر یابی اشاره کرده بودید که اگر دختری شرایط خوبی اعم از موقعیت و زیبایی داشته باشه عضو این سایت ها نمی شه! من با نظر شما مخالف هستم جون کسایی رو می شناسم که شرایط خوبی دارن و دلیل عصو شدنشون به خاطر اینه که کیس متناسب با خودشون رو پیدا کنن. البته در مورد این سایت ها به این نکته اشاره کنم که آشنایی اولیه می تونه از این راه باشه اما برای شناخت باید وقت گذاشت و رو در رو همدیگرو ببینید. پس اگر کسی از نظر جغرافیایی فاصله داره از شما شاید از طریق اینترنت بتونید کمی اطلاعات به هم بدید اما لازمه اون ارتباط رو در رو هست.
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)