به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 54
    سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

RE: تنها ترین تنها

ahmadi 00 عزیز

برات خوشحالم

اگر وضعیتت همینی هست که میگی و در این مدت کوتاه به اینجا رسیدی . و با نظر به تاپیکهای قبلی ات سینوسی بودن احساس و افکار و تمایلاتت هویداست و لذا نیاز داری روی ثبات کار کنی . لینکهایی که گفتم رو خوب بخوان . روانشناسی روابط انسانی را حتما ًتهیه کن .

برات حرفها و راهکارهای مناسب دارم که با تأخیر ارائه خواهم کرد . که البته تأخیر و سکوتی که داشته ام و مدتی دیگر نیز خواهم داشت هدفمند هست . اینو گفتم که بدانی بی توجه به تاپیک و احوالاتت نیستم .

باز هم خودت را بیشتر آنالیز کرده و دریاب و روی اصلاح و بهینه سازی رابطه ات با پدر و مادر متمرکز شو . حتی اگر باهات موافق هم نباشند شما محبت و احترام را در حد اعلا و بهینه داشته باش .

تا بعد ......

.

2. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (چهارشنبه 03 اسفند 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 10 اسفند 90 [ 23:00]
    سطح
    15
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    138

تشکرشده 129 در 37 پست

Array

....
    " حرف های که حاضر به شنیدنش نیستیم دقیقا همان حرف هایست که به انها احتیاج داریم "

به امید موفقیتهای بزرگتر برای تو دوست عزیز

4. کاربر روبرو از پست مفید behesht تشکرکرده است .

behesht (سه شنبه 02 اسفند 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 مرداد 91 [ 22:29]
    سطح
    23
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

اگر وضعیتت همینی هست که میگی و در این مدت کوتاه به اینجا رسیدی . و با نظر به تاپیکهای قبلی ات سینوسی بودن احساس و افکار و تمایلاتت هویداست و لذا نیاز داری روی ثبات کار کنی . لینکهایی که گفتم رو خوب بخوان . روانشناسی روابط انسانی را حتما ًتهیه کن .

برات حرفها و راهکارهای مناسب دارم که با تأخیر ارائه خواهم کرد . که البته تأخیر و سکوتی که داشته ام و مدتی دیگر نیز خواهم داشت هدفمند هست . اینو گفتم که بدانی بی توجه به تاپیک و احوالاتت نیستم .
    نمی دونم شاید افکارم سینوسی است. اما خب خودم این چری فکر نمی کنم .
    لینک هایی که معرفی کردید رو خوندم . بازم اگه شما می خواهید یاداوری می کنم .

راستش یه کمی به کتاب های غیر درسی حساسیت پیدا کردم . الان ترم آخرم هست و خیلی هم سنگینه . باید هر طوری که هست همه ی درسام رو با نمره خوب پاس بشم . راستش ترم قبل نصفه وقتی که برای مطالعات غیر درسی گذاشتم برای درسم و کنکور ارشدم نگذاشتم. با این که ترم قبلم رو برای این که برای ارشد بخونم خیلی سبک برداشته بودم برای اولین بار یه درسم رو افتادم و برای ارشدم هم خیلی کم خوندم .

فکر کنم مطالعه ی کتاب رو بهتره بذارم برای تابستون . الان تصمیم گرفتم تا تابستون روی درسای این ترمم تمرکز کنم و بعدش هم بچسبم به کنکور ارشد . امسال اگه ارشد هم قبول بشم صد در صد دولتی تهران قبول نمی شم و شهر دیگم دوست ندارم درس بخونم .

می خو.ام تابستون دفترچه نظام وظیفه ام رو ارسال کنم و 6 ماه برای ارشد سال بعد مهلت بگیرم و بچسبم به خوندن کنکور تا یه رتبه ی تاپ بیارم . شاید روزی4 یا 5 ساعت هم برم کار .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

سلام به دوستان خوبم در همدردی

دلم برای اینجا تنگ شده بود گفتم یه سری بتون بزنم . واقعا باید بتون آفرین گفت . وقتتون رو می ذارید تا در اینجا به بقیه کمک کنید بدون اینکه هیچ چشم داشتی داشته باشید . منم که خیلی زحمتتون دادم . ازتون خیلی ممنونم .
    گفتم حالا که انقدر کمکم کردید حیفه که نیام اینجا وبابت کمک هاتون ازتون تشکر نکنم .

زندگیم عالیه هیچ مشکلی هم ندارم . با خانوادم رابطم خیلی خوبه . سعی کردم حسابی رو موضوع تمرکز زدایی از دین با خودم کار کنم و حتی تمرکز زدایی از سیاست و مطالب علمی و بحث های فلسفی. چسبیدم به زندگی خودم . توی اینترنت هم اگه می یام میرم تو فیس بوک اونجا هم پیج های جک و سرگرمی و داستان و شعر و مطالب عاشقانه و .... رو دنبال می کنم شاید یه موقع هایی هم یه سری به بی بی سی می زنم .

البته خیلی وقتم رو در اینترنت سپری نمی کنم . شاید روزی یه ساعت یا آخرش دو ساعت . اصلا هم به دوست دخترای قبلیم فکر نمی کنم و اصلا هم دوست ندارم که مثله قبل سراغ دختر بازی برم . الان روحیاتم شده مثله اون دورانی که هنوز دنباله دختر بازی نرفته بودم و الان اصلا دیگه خودم هم از دوست دختر و ... خوشم نمی یاد .

بیشتر وقتم رو دارم می ذارم برای درسام و یه وقت کمی رو هم فیلم نگاه می کنم . گفته بودم بتون که خانوادم هم قبول کردند برام تابستون امسال خواستگاری برند. حتی مامانم چند تا از دخترای فامیل و محل رو هم بم پیشنهاد داد . اما خب از اونایی که مامانم گفت که خوشم نیومد . البته حالا تا تابستون خیلی مونده .

خب فکر نکنم چیزی مونده باشه که بتون نگفته باشم . در کل خواستم ازتون تشکر کنم . زندگی امروزم رو مدیون کمک های شما هستم .

7. 4 کاربر از پست مفید Abc_12 تشکرکرده اند .

Abc_12 (شنبه 27 اسفند 90)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadi 00
    سلام به دوستان خوبم در همدردی

دلم برای اینجا تنگ شده بود گفتم یه سری بتون بزنم . واقعا باید بتون آفرین گفت . وقتتون رو می ذارید تا در اینجا به بقیه کمک کنید بدون اینکه هیچ چشم داشتی داشته باشید . منم که خیلی زحمتتون دادم . ازتون خیلی ممنونم .
    گفتم حالا که انقدر کمکم کردید حیفه که نیام اینجا وبابت کمک هاتون ازتون تشکر نکنم .

زندگیم عالیه هیچ مشکلی هم ندارم . با خانوادم رابطم خیلی خوبه . سعی کردم حسابی رو موضوع تمرکز زدایی از دین با خودم کار کنم و حتی تمرکز زدایی از سیاست و مطالب علمی و بحث های فلسفی. چسبیدم به زندگی خودم . توی اینترنت هم اگه می یام میرم تو فیس بوک اونجا هم پیج های جک و سرگرمی و داستان و شعر و مطالب عاشقانه و .... رو دنبال می کنم شاید یه موقع هایی هم یه سری به بی بی سی می زنم .

البته خیلی وقتم رو در اینترنت سپری نمی کنم . شاید روزی یه ساعت یا آخرش دو ساعت . اصلا هم به دوست دخترای قبلیم فکر نمی کنم و اصلا هم دوست ندارم که مثله قبل سراغ دختر بازی برم . الان روحیاتم شده مثله اون دورانی که هنوز دنباله دختر بازی نرفته بودم و الان اصلا دیگه خودم هم از دوست دختر و ... خوشم نمی یاد .

بیشتر وقتم رو دارم می ذارم برای درسام و یه وقت کمی رو هم فیلم نگاه می کنم . گفته بودم بتون که خانوادم هم قبول کردند برام تابستون امسال خواستگاری برند. حتی مامانم چند تا از دخترای فامیل و محل رو هم بم پیشنهاد داد . اما خب از اونایی که مامانم گفت که خوشم نیومد . البته حالا تا تابستون خیلی مونده .

خب فکر نکنم چیزی مونده باشه که بتون نگفته باشم . در کل خواستم ازتون تشکر کنم . زندگی امروزم رو مدیون کمک های شما هستم .

.

آفرین و احسنت به شما

تا اینجا را درست پیش رفتی و عالی هست . فعلاً همینجوری ادامه بده و هرجا در این مسیر نیاز به راهنمایی خاصی داشتی . ما در خدمت هستیم .

توقف فکر را خوب به کار گرفته ای باز هم با قدرت از آن استفاده کن که روز به روز آرامشت و نشاطتت بیشتر و بیشتر خواهد شد و به دنبالش رضایت از زندگی هم افزون میشه . و ما هم خوشحال و خوشحالتر از موفقیتهای شما

فکر می کنم حالا دیگه دلیل محدودیتهایی که در پستها قائل می شدم ( حذف پستهایی که به حاشیه و موضوع دین می کشاند ) را متوجه شدی ( روندی عملیاتی برای کمک به تمرکز زدایی در شما ) وقتی می بینم خود شما هم عملاً در همین جهت داری پیش میروی خوشحالم که خوب مطلب را گرفتی و به جریان عمل رو آوردی .

موفق باشی و سال بسیار بسیار خوبی را برایت آرزو می کنم .

.

9. کاربر روبرو از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده است .

فرشته مهربان (شنبه 27 اسفند 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

سلام به همگی
    عیدتون مبارک

یه موضوعی خیلی فکرمو مشغول کرده خواستم از شما مشورت بگیرم
    راستش توی معیار هایی که برای ازدواج می خوام داشته باشم موندم چکار کنم . راستش من در کل یک ادم معمولی نیستم و نه فقط در موضوعات سیاسی یا فرهنگی یا اجتماعی ... بلکه حتی در ظاهر و قیافم .

از طرفی من موهام بلونده و هم قدم بلنده . شاید در حدود ۱۰ درصد ایرانی ها بلوند و ۱۰ درصد هم قد بلند هستند . از طرفی هم بهره ی هوشی ام چه توسط آزمون های داخلی چه خارجی حدود ۲۷ تا از هوش متوسط یک ایرانی بیشتره . دقیق نمی دونم اما فکر کنم حدود ۱۰ درصد ایرانی ها و شاید هم کمتره به اندازه من باهوش هستند .

اگر فقط بخوام کسی رو پیدا کنم که از لحاظ مشخصات ظاهری شبیه من باشه و ادمی هم باشه که تا حدودی بتونه منو درک کنه خیلی کار سختیه چه برسه که بخوام ادم مذهبی هم نباشه که شاید در حدود ۲۰ درصد جامعه غیر مذهبی هستند . ضمنا باید این موضوع رو که من برام اخلاق هم اهمیت داره اضافه کرد که اون موقع شاید درصد کسایی که با من همفکرند کمتر هم بشه .

هر دختری که مادرم بم معرفی می کنه آخر به یکی از معیار های من نمی خوره . راستش من بیشتر از همه به مادرم گفتم من خوام از لحاظ ظاهری دختره بم بخوره و از طرفی هم پدرش فرهنگی نباشه و بازاری باشه و از نظر اقتصادی هم از ما چند پله پایین تر باشند .بقیه حرفا رو خودم توی جلسه خواستگاری می زنم . مادرم هم بم چند تا دختر معرفی کرده اما اونا ترکند . راستش من یک کلمه هم ترکی بلد نیستم و فکر نکنم بتونم راحت اونا رو درک کنم . به مادرم می گم اخه چرا ترک ؟ بم می گه با این مشخصات ظاهری که تو میگی فارس خیلی کم گیر می یاد .
    نمی دونم چکار کنم . فکر کنم باید برخی از معیار هام رو فدای برخی دیگه کنم . به نظرتون اگه معیار ظاهری رو فدای بقیه معیار هام مثله مذهبی نبودن و اخلاق گرا بودن و باهوش بودن بکنم بعدا پشیمون نمی شم .

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 فروردین 91 [ 18:19]
    سطح
    43
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 198
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    174

تشکرشده 197 در 81 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadi 00
    ..................چون من بی دینم هیچ وقت برای من زن نمی گیرند و خودم رو هم باید به زور یه دو یا سه سالی تحمل کنند . نمی دونم در مورد ازدواجم باید چطور برنامه ریزی کنم . واقعا موندم باید چکار کنم و چطور شریک زندگیم رو پیدا کنم ؟ طور خدا به جای اینکه بگید برای من زوده سعی کنید یه راه حل منطقی برای ازدواج بم بگید.

خیلی خیلی تنهام ........
    دوست من نگو که خدا رو قبول نداری. اگه قبول نداشتی توی تایپت ناخوداگاه ما رو بهش قبول نمیدادی. خدا توی ذات بنده هاشه چون ما اینه ای از خودش هستیم. من از تو خیلی بزرگترم و تمام این بحرانهای اعتقادی تو رو به شکلای مختلف تجربه کردم . ولی تو در حق خودت داری بی رحمی میکنی. اون احمدی که واقعیت داره رو داری انکار میکنی. من و تو از خود خداییم. پس اگه خدا رو قبول نداری بودن خودت رو هم نباید قبول داشته باشی دوست من.

12. کاربر روبرو از پست مفید a_b تشکرکرده است .

a_b (چهارشنبه 09 فروردین 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

دوست من نگو که خدا رو قبول نداری. اگه قبول نداشتی توی تایپت ناخوداگاه ما رو بهش قبول نمیدادی. خدا توی ذات بنده هاشه چون ما اینه ای از خودش هستیم. من از تو خیلی بزرگترم و تمام این بحرانهای اعتقادی تو رو به شکلای مختلف تجربه کردم . ولی تو در حق خودت داری بی رحمی میکنی. اون احمدی که واقعیت داره رو داری انکار میکنی. من و تو از خود خداییم. پس اگه خدا رو قبول نداری بودن خودت رو هم نباید قبول داشته باشی دوست من.
    a_b جان ممنونم که تایپیکم رو خوندی و در بحثم شرکت کردی . من هم دارم توی همون جامعه ای زندگی می کنم که شما زندگی می کنید . برخی از اصطلاحاتی رو هم که ریشه مذهبی دارند به کار می برم که شاید به خاطر این هست که خدا تو ذاتمه .

گفتم که می خوام حالا حالا ها و شاید تا آخر عمرم در مورد دینداری یا بی دینی صحبت نکنم . زنم که می گیرم همین رو می خوام بگم . نه می خوام بگم بی دینم نه می خوام بگم دیندارم .می گم من اهل نماز و روزه و دعا و روزه و .. نیستم و به اخوندها کاری ندارم .اما من خودم رو یک بی خدا یا بی دین نمی دونم . همون طور که ادم مذهبی نیستم . در مورد خدا هم بحثی ندارم اگه شما می گید هست حتما یه چیزی می دونید . پس حتما هست که منم از اونم . ضمنا اگه من بخوام می تونم به سایتی که در مورد مسایل اعتقادی است برم و در مورد این مسایل حرف بزنم .

اگه کسی لطفی کنه و جوابه ارساله قبلی من رو بده خوشحال می شم . نمی دونم شاید به نظرتون جوابش خیلی ساده است که کسی چیزی در موردش نمی گه یا سوال من مشکلی داره .

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

Array

صبور باش

شما فعلاً نیاز مبرم به خودشناسی داری ، بهتره قبل از توجه و تمرکز روی معیارها خویشتن خویش را اساسی بشناسی ، حالا هم وقتشه ، و نیازه برای این منظور بطور حضوری نزد یک روانشناس مطمئن بروی و کمک بگیری برای واکاوی خودت . همچنین مطالعه کنی ، کتابهایی که در مورد شخصیت شناسی و راه های خویشتن شناسی هست . تازه بعد از شناخت خویشتن باید هدف اساسی ات در زندگی را متناسب با شناختی که به دست آورده ای تعیین کنی و بعد از آن خود به خود به سمت تنظیم معیارها میروی . بدون طی این مسیر با این اولویتها در تعیین معیارها سرگردان و دچار تعارضات عدیده خواهی بود .

( یادتون باشه که قبلاً بهتون گفتم دچار تعارض هستی ، با داشتن تعارض نمیشه معیار درستی تنظیم کرد لذا باز هم به هم خواهی ریخت و پریشانی میاد سراغتون ، پس بهتره راه شناخت خود را اول طی کنی )

.

15. 2 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (چهارشنبه 09 فروردین 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

شما فعلاً نیاز مبرم به خودشناسی داری ، بهتره قبل از توجه و تمرکز روی معیارها خویشتن خویش را اساسی بشناسی ، حالا هم وقتشه ، و نیازه برای این منظور بطور حضوری نزد یک روانشناس مطمئن بروی و کمک بگیری برای واکاوی خودت . همچنین مطالعه کنی ، کتابهایی که در مورد شخصیت شناسی و راه های خویشتن شناسی هست . تازه بعد از شناخت خویشتن باید هدف اساسی ات در زندگی را متناسب با شناختی که به دست آورده ای تعیین کنی و بعد از آن خود به خود به سمت تنظیم معیارها میروی . بدون طی این مسیر با این اولویتها در تعیین معیارها سرگردان و دچار تعارضات عدیده خواهی بود .

( یادتون باشه که قبلاً بهتون گفتم دچار تعارض هستی ، با داشتن تعارض نمیشه معیار درستی تنظیم کرد لذا باز هم به هم خواهی ریخت و پریشانی میاد سراغتون ، پس بهتره راه شناخت خود را اول طی کنی )
    فرشته مهربان من فکر نمی کنم دچار تعارض باشم و فکر می کنم خودم را تا حد زیادی شناختم . تا اونجایی که یادم می یاد در مبحث هوش هیجانی بحث خود شناسی مطرح شده و اگر قبلا هم مشکل در خود شناسی داشتم الان ندارم .

الان که فکر می کنم شاید بهتر باشه کمی تمرکزم رو از معیار های ظاهری کمتر کنم تا بتونم بقیه معیار ها رو هم مدنظر قرار دهم . فکر نکنم خیلی مهم باشه که زنم قد بلند باشه یا موهاش بلوند باشه . الان دیگه همه ی زن ها با کفشای پاشنه بلند و مش کردن موهاشون هم قد بلندند هم بلوند .

مرسی از راهنمایی هاتون . امیدوارم از این بعد هیچ وقت به مشکلی بر نخورم که لازم باشه دوباره زحمتتون بدم

17. کاربر روبرو از پست مفید Abc_12 تشکرکرده است .

Abc_12 (چهارشنبه 09 فروردین 91)

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)