سام عزیزم ....
قبل از ترک این رفتار از خواهرت باید ببینی چرا به مداومت در این کار تمایل نشون میده؟
این اقایون چی بهش میدن که نمیتونه ترک کنه؟
توی این ارتباط ها دنبال چی هست که دوستی با یک نفر نمیتونه راضیش کنه....
آیا از نظر عاطفی کمبودی حس میکنه؟
آیا احساس تنهایی میکنه؟
بنظر من خواهر شما اعتماد به نفس کمی داره و توی این ارتباط ها دنبال تحسین میگرده :R چیزی که هر چی ارتباط بیشتر میشه نتیجه کمتری بدست میاره ... شما میگی رابطش با 1 آقایی ثابت هست اما هنوز اون آقا هم نتونسته ایشون رو واسه خودش نگه داره پس در مورد اون آقا هم باید بگم که جای نگرانی(فعلا ) نیست ....
باید روی خصوصیات خواهرت و کمبوداش بیشتر زوم کنی (البته نه به شیوه ای که اون حساس بشه فقط در حدی که تا حدودی بفهمی دنبال چیه)![]()
تا حالا در مورد دوست پسراش ازش پرسیدی ؟ ببین الن سما هر چی بگی نکن خوب نیست اون گوش نمیدهچون دلیلی نمیبینه پس بنظر من شیوه ات رو بجای نهی کردن تغییر بده .. مثلا ازش بخواه در موردشون باهات صحبت کنه بعد بهش بگو فکر کنم فلانی این اخلاقش از این یکی بهتره یا فلانی اینطور که میگی این ضعف تو برخوردش دیده میشه یا مثلا ازش بپرسی که از کدوم کار فلانی خوشت میاد از کدوم بدت اینکار 2 خوبی داره 1. تو رو دوست خودش میدونه و کاری رو قایمکی نمیکنه و اینطوری شما اطلاعات بیشتری در مورد ارتباطات ایشون و حتی خواسته هاش دستت میاد 2. میتونی ضعف طرف مقابل خواهرت رو به عنوان نفر سوم از جانب 1 دوست بهش نشون بدی و به اون هم یاد بدی که طرفش رو تجزیه و تحلیل کنه و ارزش خودش رو بالا ببره
اگه بیشتر از خواهرت بدونی بهتر میتونی این رفتارش رو تغییر بدی و بفهمی دنبال چیه و این ارتباطات رو کات کنه
از خواهرت بیشتر بگو ....

چون دلیلی نمیبینه پس بنظر من شیوه ات رو بجای نهی کردن تغییر بده .. مثلا ازش بخواه در موردشون باهات صحبت کنه بعد بهش بگو فکر کنم فلانی این اخلاقش از این یکی بهتره یا فلانی اینطور که میگی این ضعف تو برخوردش دیده میشه یا مثلا ازش بپرسی که از کدوم کار فلانی خوشت میاد از کدوم بدت اینکار 2 خوبی داره 1. تو رو دوست خودش میدونه و کاری رو قایمکی نمیکنه و اینطوری شما اطلاعات بیشتری در مورد ارتباطات ایشون و حتی خواسته هاش دستت میاد 2. میتونی ضعف طرف مقابل خواهرت رو به عنوان نفر سوم از جانب 1 دوست بهش نشون بدی و به اون هم یاد بدی که طرفش رو تجزیه و تحلیل کنه و ارزش خودش رو بالا ببره 

علاقه مندی ها (Bookmarks)