سلام خواهرم بابا شما تو تاپیک من اومدی و به من امید دادی من انتظار این تاپیکو ازت نداشتم ولی درکت می کنم من شاغل نیستم(کامل) و هنوز دستم تو جیب بابامهببین من این مشکلو با بابام داشتم نه مالی !عاطفی!
که یه چند وقته خوب شده گوش شیطون کر شما با خانوادت باید صحبت کنی و نیازاتو بگی مثلا من دیگه خجالت می کشم از بابام پول بگیرم و کمتر این کارو میکنم وسعی می کنم یا کار کنم یا از پس اندارم استفاده کنم و این باعث شده بود بابام فراموش کنه من پول لازم دارم روزی که شپش درون جیبم تکنو میزد به مادرم گفتم و مادرم به بابام انتقال داد از اون به بعد مشکل حل شد ولی خداییش هیچ موقع ما اجساس نکردیم که بی پولیم خدا ازشهستی راضی باشه خدا کنه روزی که بطور کامل دستمو به جیب خودم منتقل کردم جبران کنم برای مشکلات عاطفی هم به عموم رجوع کردم چون خیلی با هم جوریم و ایشون به بابام انتقال داد حتی چند بار سر این موضوع مادر بزرگ خدا بیامرزم وعموم با بابام برخورد جدی کردن ما که عمه خوبی نداریم همیشه با مادرم بیچارم دشمنی می کنه و چوب لای چرخ زندگی ما خدا کمکش کنه
شما هم این موضوع رو با عمه ای خاله ای عمویی و... در میان بگذار انشاءالله درست میشه ببین اونا باید درد تو رو خوب بفهمن چون منو تو جوونیم و عقابد خاصی داریم زیاد ما را درک نمی کنند و ارتباط با آنها نیاز به مترجم داره و نکته بعدی اینه که شما مستقلی و اونها فکر می کنند دیگه نباید برای شما هدیه ای بگیرند مبادا که ناراحت بشی ببین من از صحبت های شما فهمیدم جدی صحبت نکردی و فقط گریه کردی این راهش نیست صجبت کن و اعتمادشون رو به خودت جلب کن برادران شما مستقیم بدون هیچ رو در بایستی کمک طلب می کنند پس بهشون کمک میشه شما هم همین کارو بکن با احترام شما طلب کار که نیستی هستی ؟بعدشم به پدرتون بگید اگر مشکلی بو می توانند روی کمک مالی و... شما حساب کنند اینها شما رو پخته نشون میده و اعتماد جلب می کنه
موفق باشید یا علی![]()

ببین من این مشکلو با بابام داشتم نه مالی !عاطفی!
بعدشم به پدرتون بگید اگر مشکلی بو می توانند روی کمک مالی و... شما حساب کنند اینها شما رو پخته نشون میده و اعتماد جلب می کنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)