خب شما اوضاعت خوبه که. سه تا مغازه داری درس می خونی و ... . یعنی که آدمی هستی که میتونی از پس مشکلات بربیایی.خانواده ات هم که قبول می کنند. این که میگی دهنت بوی شیر میده خب یه تعبیره غلطه به نظر من. البته قطعا شما هر چی سنت بیشتر بشه بیشتر چیز یاد میگیری اما خب به نظر من قرار نیست که اول بری همه چیز یاد بگیری و بعد ازدواج کنی.
اگر این جوری بود که مرد عقلش در 40 سالگی تکمیل میشه پس باید در 40 سالگی ازدواج کنه.
از طرفی حالا کی گفته فردا قراره برین سر زندگی . تا برید خواستگاری و بله بگیری و ... میشی 22 و بعد شاید 23-24 بری سر خونه زندگی تون که خیلی هم خوبه.
تازه تو یه شانس خیلی خوب که داری اینه که خانواده ی درست و حسابی هم داری.قطعا خیلی بهت کمک میکنن که زندگی خوبی داشته باشی. به نظر من که شرایطتت خیلی خوبه.
![]()
من میگم برو با مادرت درمیان بگذار.
حالا ببینیم که کارشناسای با سابقه تر چی میگن.

خانواده ات هم که قبول می کنند. این که میگی دهنت بوی شیر میده خب یه تعبیره غلطه به نظر من. البته قطعا شما هر چی سنت بیشتر بشه بیشتر چیز یاد میگیری اما خب به نظر من قرار نیست که اول بری همه چیز یاد بگیری و بعد ازدواج کنی.
اگر این جوری بود که مرد عقلش در 40 سالگی تکمیل میشه پس باید در 40 سالگی ازدواج کنه. 
قطعا خیلی بهت کمک میکنن که زندگی خوبی داشته باشی. به نظر من که شرایطتت خیلی خوبه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)