نهبه نظر من شما باهاش تماس بگیرید و خیلی خونسرد و جدی ازشون بخواهید که تکلیفتون را روشن کنه
دوست عزیز شما همینطور که اکثر دوستان اشاره کردن صبر کنید تا واکنش اون اقا رو ببینید و به هیچ وجه شما تماس نگیرید.
من درک میکنم شما چه حسی داری،اینکه به یه نفر انقد محبت کنی و انتظار جبران داشته باشی.اما دوست عزیز شما نباید بیش از اندازه محبت کنید اونم بدون رابطه رسمی.اونم برای هر کسی.اما
دوست عزیز شما الان فقط درمرحله انتخاب هستید.اون اقا داره شما و شرایط خودش و شما رو سبک سنگین میکنه،داره فکرمیکنه ایا توان پرداخت مهریه رو داره یا نه(شاید برای طلاق همسر قبلیش هم سر مهریه به مشکل برخورده باشه).کسی که تجربه یه طلاق رو داره میدونه تو زندگی مشترک هر چیزی امکان وقوع داره.حتی طلاق..حتی گرفتن مهریه.
پس سعی میکنه منطقی تر فکر کنه.من طرز بیان اون اقا رو نمیپسندم اما میگم اون در حال سبک سنگین کردنه اما شما داری با هیجان و احساس فقط برخورد میکنی.باز جای شکرش باقیه که پدرتون منطقیه.
ازاین فرصتی که بوجود اومده استفاده کن تا احساساتت رو کنترل کنی چون حتی اگه اون اقا برگرده و ازدواج کنید هم بازم لازمه یاد بگیری در طول زندگی برای هر محبتی جا و مکانی هست و ابرازعلاقه اونم بیش از حد قبل ازدواج فقط اسراف محبته و هیچ تعهد و تضمینی نمیاره.
همونطور که پدرت گفت اگه اون اقا برگرده باز شما باید بازم فکر کنید که ایا این وصلت به صلاح هست یا نه؟کمی تحمل سختی توی این دوره ارزش خوشبختی یه عمر شما رو داره.صبورباش جانم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)