ممنون از پاسختون ..

fa mo
تاپیکت رو حتما سر فرصت میخونم .یه جورایی خیلی شبیه مشکل منه .

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
شما نیازه به یک روانشناس بالینی یا یک روانپزشک مراجعه کنید .

تداوم و تعمق بخشیدن به این زندگی رویایی نتیجه جالبی ندارد ، در ادامه می تواند رابطه شما را با دنیای واقعی قطع کند و ..... پس بهتره حتماً به روانپزشک مراجعه و در پی رفعش بربیایید . در خصوص مسائل زندگی نیز همراه با دارو درمانی مشاوره نیز بروید تا مهارتهای سازگاری و .... را آموخته و به کار ببندید تا آنجا که به رضایت از زندگی دست پیدا کنید .
اگر امکانش وجود داشت قطعا به روانپزشک مراجعه میکردم .

در عین حال که شدیدا رویا پردازم در زندگی روز مره ام خیلی وقع گرا هستم .برای تک تک روزهام برنامه ریزی میکنم . از بچگی یاد گرفتم برای به دست اوردن خواسته هام باید چند برابر دیگران زحمت بکشم .ولی قبول دارم از نظر روحی خیلی عذاب میکشم .

از طرفی اغلب آرزوها و رویاهام شدنی هستن(ولی دوست دارم این اتفاق زود بیافته) .اگر بخشی از آرزوهام رو بگم ممکنه خیلی پیش پا افتاده باشن و هرکس بخونه بخنده .
برای مثال یکیشو میگم .

یکی از دوستام به خاطر اینکه پاهای پرانتزی داشت از خدمت معاف شد . اتفاقی بهم گفت پاتو جفت کن منم جفت کردم .فهمیدم بین زانوهام حدود 4 سانت فاصله س .از اون به بعد این موضوع مثل خوره افتاد به جونم .

وقتی شلوار میخرم به اولین چیزی که دقت میکنم فاصله بین زانوهام هست .به دید هیچ کس نمیاد ولی من رو شدیدا آزار میده و تبدیل به یکی از دغدغه های اصلی 2 سال اخیر من شده.

از طرفی اگر بخوام این مشکل و مشکلات دیگه جسمیم رو برطرف کنم(بدون در نظر گرفتن عوارضش) باید بین 12 الی 15 میلیون هزینه کنم ( کل پس اندازم ).حدود 6 ماه هم باید خونه نشین بشم (بدون درآمد)و موندن تو خونه ای که به اسم خانه ی ارواح ازش یاد میکنم یعنی یک کابوس وحشتناک .
بین یه دو راهی گیر کردم که هر کدومش رو انتخاب کنم به مشکل میخورم و نا خودآگاه میرم سراغ تخیلات .

همین مشکل در مورد ادامه ی تحصیل هم وجود داره و سایر موارد .