سلام رومينا جان ... ممنون از حوصله اي كه به خرج داديد .. من به صورت گزيده اي پاسخ هايم رو براتون مي نويسم :
سلام
خواهش میکنم.ممنون
خوب وقتی یه بار این کار رو انجام بدین و نتیجه ندیدین دیگه ادامه ندین ، طرف مقابل فکر میکنه براش نقش بازی کردین! باید احساساتتون صادقانه باشه و مداوم... مثلا ً هر روز که از سر کار برمی گردین یک شاخه گل سرخ بهش بدین و این کار رو ادامه بدین...بارها اين روش امتحان شده .. عرض كردم كه اين روش براي خانم ها مثه جراحي سرپائي و مداواي سطحي مي مونه !
آخی... بیچاره شما...بله قور زدن يه خصلت بد توي خانم ها كه منم باهاش آشنائي كامل دارم !
هر بار كه ميگم حالا بايد چي كار كرد ميگه : به من چه ! خودت اين مشكل رو درست خودتم حلش كن ... من بيشتر احساس مي كنم كه اون فكر مي كنه من عشق دوران بلوغم رو بيشتر دوست داشتم ... !حتما ً اون لحظه تمام راه ها رو به روی خودتون بسته می بینین... ای کاش به جای شما همسرتون این سایت رو پیدا می کرد و باهاش آشنا میشد...
شاید اینطوری بهتر باشه که اون لحظه بهش بگین : " تو همسرمی ، تنها همدمم هستی ، اونوقت من تنهایی مشکلاتم رو حل کنم؟ باید بهم کمک کنی ، منو راهنمایی کنی تا بتونم از پس مشکلات بربیام. من که امید دیگه ای جز تو توی زندگیم ندارم... "
سعی کنین خیلی کم از کوره دربرین. چون این کار رو بدتر بکنه ، بهتر نمیکنه... چون همسر حساسی دارین و ممکنه اون لحظه ای که از کوره درمیرین ، به سوءظن هاش مطمئن بشه!معمولاً خونسرد برخورد مي كنم اما خدا نكنه از كوره در برم ....
واقعاً خسته شدم از اين همه سوء ظن ها ...
یعنی شما بعد از 4 سال زندگی مشترک هنوز نتونستین ایشون رو به طور کامل بشناسین؟؟!اين جانور رو نميشه خوب شناخت ....![]()
ای کاش میتونستم با ایشون آشنا بشم![]()
خوب مگه چه اشکالی داره شما به خاطر همسرتون ماهی یکبار برید خرید و گشت و گزار پشت انواع ویترین ها؟! اگه این کار واقعا ً اونو خوشحال میکنه ازش دریغ نکنین... این از توی خونه موندن خیلی بهتره... گاهی وقتا واسه استحکام یه زندگی مشترک و جلوگیری از پاشیده شدنش بهتره ازخودگذشتگی کنیم. آیا تا به حال شده خودتون به ایشون پیشنهاد بدین که به یه گردش برین؟ ( جایی که همسرتون دوست داره و ناهار هم چیزی سفارش بدین که همسرتون دوست داره. )چيزهائي كه اونو شاد ميكنه فقط مسائلي هست كه من باهاش زياد موافق نيستم مثله : خاله زنك بازي از قبيل گشت و گزار پشت انواع ويترين ها و ... ولي خب يه سري چيزهاي ديگه هم هست كه اونو خوشحال مي كنه مثه تو خونه موندن من كه اينكار رو حداقل يكسال كردم و خرجمون رو باباي بيچاره ام مي داد ، داشتم ديوانه ميشدم كه بيخيال شد و اعتماد كرد اما دوباره ... !
یا اینکه تا به حال شده یک روزتون رو به طور کامل در اختیار همسرتون قرار داده باشین تا تصمیم بگیره که اون روز رو چطور بگذرونین و کجاها برین؟ وقتی انتخاب کرد ، یه چشم زیبا بهش بگین و ایشون ذوق کنه؟
خوب شما که نمیخواین خرش کنین!!! ( ببخشید اینطوری میگم ) پس بهتره صادقانه بهش بگین : " نه... به خدا دوستت دارم... اینو کِی میخوای درک کنی؟ آیا همینقدر تو هم منو دوست داری؟؟ "ايشون رو نميشه آروم آروم اعتمادش رو جلب كرد .. هوشش زياده ف رو كه مي گم ميره فرحزاد و ميگه : مي خواي خرم كني ؟!![]()
آیا تا به حال اینطوری رفتار کردین؟
منم از توجه و لطف شما ممنونمخواهش مي كنم ... دقيقاً همين طور هست كه شما مي فرمائيد.
بازم متشكرم و منتظر پيشنهادات و راهنمائي هاي شما هستم
ارادتمند شما
نيما.ا
امیدوارم تونسته باشم حداقل ذره ای مفید واقع بشم. بازم هر کمکی از دستم بربیاد انجام میدم.
شاد و سربلند باشید در پناه حق![]()

حتما ً اون لحظه تمام راه ها رو به روی خودتون بسته می بینین... ای کاش به جای شما همسرتون این سایت رو پیدا می کرد و باهاش آشنا میشد...
خوبی های تو را شاید فراموش کنم ، اما تو خوب بودن را فراموش نکن

علاقه مندی ها (Bookmarks)