ممنون ...
حق با شماست ، هر چقدر هم سعی کنم منطقی برخورد کنم ، نمی تونم جلوی احساساتم رو بگیرم و مطمئنا روی تصمیماتم تاثیر میزاره
با زود بودن بحث ازدواج موافق نیستم ، سن بالا برای ازدواج شرط لازم نیست ، قبول دارم که در سنین بالاتر تصمیمات بهتر و منطقی تری گرفته میشه ، اما اینکه شخصی توانایی ازدواج و تصمیم در این مورد رو داشته باشه به خیلی موارد بستگی داره ، مثل محیط زندگی ، خانواده ، اطرافیان ، تجربه های ازدواجی که توی خانواده وجود داشته
من توی یک خانواده ی پر جمعیت بزرگ شدم ، 4 نفر از اعضای خانواده ی ما ازدواج کردن ، من شاید سنم خیلی زیاد نباشه اما خوشبختانه تجربیات خوبی داشتم اما من نمی خوام الآن ازدواج کنم ، من قصد دارم اول از قطع رابطه ی قبلی مطمئن بشم ، بعد می خوام با خانوادش صحبت کنم و باهاشون قرار هایی بزارم ، برای شاید 2 سال دیگه که دوره ی کارشناسیم رو تموم می کنم
می خوام قولهایی بدم و قولهایی از خودش بگیرم و شاید یکسالی بهش وقت بدم که قطع رابطه و علاقه به من رو بهم ثابت کنه
به خودش و خانوادش می گم که اگر قولهای هر دو طرف بعد از 1 - 2 سال عملی شد ، موضوع ازدواج ما علنی تر میشه و قضیه رو جدی تر دنبال می کنیم
کاملا حق با شماست ولی به این صراحتی هم نبوده ، ایشون هیچی در مورد اون پسر به من نگفتن ، فقط به این سئوال من جواب مثبت دادنايشون ازدواج كني ،به نظر من اين سابقه خودش مشكل سازه . حتي اگر دوست پسر داشت و شما نميدونستي ، به مراتب بهتر ازين حالت بود كه با شما صراحتا در اين مورد حرف ميزنه .
وقتي قبح يه عملي از بين بره ديگه كاريش نميشه كرد .
البته اگر فرض کنیم که ازدواج انجام میشد و بعد از ازدواج متوجه این موضوع می شدم فکر می کنم اون موقع مشکل بزرگتری می بود و هضمش بسیار سخت تر میشد
کاملا درست و منطقیه ولی من هنوز پیشنهاد ازدواجم رو مطرح نکردم ، احساس می کنم هنوز دغدغه ی انتخاب بین " ازدواج " و " دوستی " وجود نداره ، می خوام این شرایط رو به وجود بیارم و بعدش می تونم صبر کنم ، خوشبختانه ( یا متاسفانه !! ) آدم صبوری هستم و می تونم بهش وقت بدم ولی باید پاسخ تمام سئوالاتی که ذهنم رو مشغول کرده رو بگیرم و بعد با خیال راحت تری انتظار بکشم ، اگر خیالم راحت نشه انگیزم رو از دست می دم و مشغولی فکرم نمی زاره آینده ای که برای خودم و ایشون در نظر گرفتم رو ایجاد کنم ( تحصیل ، شغل ، شرکت و ... )اما اگر با همه اينها فقط و فقط اين دختر رو ميخواي به خودت و ايشون يه فرصت طولاني بده . نه اينكه به محض اينكه با دوست سابقش كات كرد شما بري جلو . هم براي شما و هم براي ايشون لازمه .
توی همین موضوع شک داشتم ، حق با شماست باید زودتر اقدام کنمتو که قصدت ازدواج هست.همین الآن موضوع رو مطرح کن.چند هفته دیگه ممکنه خیلی دیر شده باشه
باز هم ممنون از راهنماییهاتون ، خیلی آروم شدم ( خیلی )
اگر موارد دیگه ای هست که باید گفته بشه دریغ نکنید ، باز هم ممنون ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)