باز هم تأکید می کنم که همدیگرو هرچه سریعتر ببینید . هیچ ایرادی هم نداره که تو ازش تقاضا کنی . بچه بازی رو هم کنار بذار .
یکی از مشکلات بزرگ تو اینه در ایجاد رابطه با جنس مخالف خیلی ضعیف هستی . چون خانوادت بافت سنتی داره . البته این یک نقطه ضعف محسوب نمیشه بلکه توی این جامعه کثیف اتفاقاً یک نقطه قوت و لطف خداوندیه .
در هر حال از نظر من شما هیچکدومتون عاشق نیستید . چون اصلاً هنوز همدیگرو ندیدید و بیشتر شبیه به بازیه تا عشق .
عشق ارکان زیادی داره که یکی از اون دیدن طرف مقابله . مطمئن باش با این وضعیت فعلی هیچکدوم از شما به هم پایبند نیستید . حتی تو .
چون عشقتون به هم یه جورایی باد هواست . مطمئنم که در همین وضعیت اگر برای تو یه کیس بهتر پیش بیاد سریعاً مجتبی رو فراموش می کنی . برای اون هم همینطوره و می تونه جذب یکی دیگه بشه . چون عشقتون خیلی سطحیه .
این سنی که شما دو نفر توی اون هستید بی ثبات ترین سن یک انسانه و هر روز تغییر می کنه .
پس کمی عاقل باش و سطحی فکر نکن . سریعاً قرار ملاقات بذار . من مطمئنم که ملاقات حضوری خیلی موثره . یک کم خودخواهی رو کنار بذار . تو هم می خوای که اون ندیده عاشقت باشه . هم می خوای توی این یکسال به عشقش پایبند باشه . هم می خوای بعد از یکسال ندیده و نشناخته بیاد خواستگاریت . شاید اصلاً در همین مرحله ملاقات حضوری جفتتون از قیافه هم خوشتون نیاد . یک کم منطقی باش و بچه بازی رو کنار بذار . خیلی دلم می خواد بهت کمک کنم ولی رفتارت غیر استاندارده و آدمو گیج می کنی .
من از صمیم قلب دلم می خواد که تو خوشبخت بشی ولی خودتم باید دلت به حال خودت بسوزه و بچه بازی در نیاری .
اگر یادت باشه من همیشه بهت می گفتم که تو نسبت به سنت خیلی بیشتر می فهمی . هنوزم سر حرفم هستم . ولی فقط توی مسایل دیگه بیشتر می همی . چون بهم ثابت شده که تو توی مسائل رابطه با جنس مخالف خیلی از سنت کمتر می فهمی و تو این مسئله ضعف داری .
تورو خدا یک ذره عاقل باش . از دیشب تا حالا دارم از دستت حرس می خورم که چرا تو اینقدر احمقی !!! ( حق نداری ناراحت شی چون من برادر بزرگ توام و می دونم چی دارم میگم ) .
توی این دنیا به ازای هر آدم توی مسائل عشقی یه نسخه جدا باید صادر بشه .
از نظر من عشق شما دو نفر از سطحی هم سطحی تره . فقط ظاهرش قشنگه و مثل اقیانوس می مونه ولی باطنش هیچی نیست و عمق این اقیانوس از یه بند انگشت هم کمتره .
بازهم دارم میگم . دلتو اتوبان 10 لاینه نکن و تا هر کی از راه رسید زودی ادعای عشق نکن و توش غرق نشو .
ببخش اگه دارم باهات تند حرف می زنم ولی چون صلاحتو می خوام دارم الان عین اسفند رو آتیش بالا پایین می پرم .
علاقه مندی ها (Bookmarks)