RE: تنها ترین تنها
سلام آقای احمدی و دوستان
نه اصلا این فکر رو نکنید.
هر دینی مقررات خاص خودشو داره.نشنید وهابیون رو که اعتقاد دارن هرکسی 4 تا شیعه بکشه(یعنی ماهارو) مستقیم میره بهشت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرم قبل از هرچیزی باید شدیدا و بازهم میگم شدیدا درجه صبر و انتقاد پذیریتونو ببرید بالا.
یه جمله ای هم در اولین پستتون دیدم هم خندم گرفت هم گریه ام!
طور خدا به جای اینکه بگید برای من زوده سعی کنید یه راه حل منطقی برای ازدواج بم بگید
شما آخر کنار اومدی با این موضوع یا نه؟کدوم خدا؟مگه شما بهش اعتقاد داری که ازش کمک میگیری؟!
بگذریم...
شما خودت متوجه نیستی ولی داری دچار انزوا و افسردگی میشی.بعدشم میندازی تقصیر این و اون و اصلا نمیپذیری خودت به عنوان یک انسان(نه یک بی دین) مهارت ارتباطی نداری.
ضمنا من اگر شما رو با شیطان پرستا مقایسه کردم به خاطر این بود که راستش شیطان پرستا از شما جلوتر هستند و اینجا اگر بین بد و بدتر بخوایم انتخاب کنیم شیطان پرستا رو انتخاب میکنیم.چون اونا حداقل به وجود خدا اعتقاد دارن ولی دارن باهاش مخالفت میکنن.
شما اگر راه درستی رو انتخاب کرده بودی نباید الان از فامیل دوری میکردی و اگر اعتقاداتت درست بود یا به اندازه کافی دربارش مطالعه میکردی شاید میتونستی توی این 6 سال حداقل یک نفر رو مثل خودت بکنی که نتونستی !
من هم به احترام حرف آقای حامد و همینطور احترام به شما....دیگه چیزی راجع به مسائل اعتقادی مطرح نمیکنم
در آخر میگم..بهتره شما ببینی چه کسی رو الگوی خودت کردی؟
خودت بشین و در تنهایی و خلوتت فکر کن
الگوی شما شدن استادان دانشگاهای اروپا و آمریکای شمالی؟!
خب چرا نمیری همونجا زندگی کنی و دقیقا راهت رو مثل اونا پیش بری تا شما هم بشی یک استاد دانشگاه؟!
خیلی صریح بهتون میگم.به نظرم با این افکار و عقاید اگر هم مدرک لیسانستون رو بهتون بدن خیلی شانس آوردی....
ممنونم از اینکه من رو هم به مادرت نزدیک دونستی !
مشخصه مادر فهمیده و با درک و فهمی داری. قدرش رو بدون
تصحیح میکنم 4 شیعه نبوده.10 شیعه بوده
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)