بله میدونم که اشتباه کردم... میدونید چرا؟ این عدم قاطعیت از این ناشی میشد که من هنوز با خودم درست فکر نکرده بودم و به قول معروف جوگیرانه عمل کردم و اونطور که ویدا@ جون میگفت، من هنوز پیش خودم تصمیم نگرفتم اما رفتم به اون گفتم!
طبق پیامی که تو همین انجمن خوندم تا روی خودم کنترل نداشته باشم نمیتونم دیگران رو فتح کنم D:
بنابراین من نشستم با خودم فکر کردم و به اون نتیجه ای رسیدم که الان نوشتم و الان نظر میخوام ازتون چونکه مطمئنم و شک ندارم که اگه بخوام همینطوری کات کنم یا 1.اونقدر گریه میکنم تا یه بلایی سرم بیاد(با توجه به اینکه من دور از خانوادهم زندگی میکنم) یا اینکه 2.دوباره اون جوری که شوکا جون میگه برمیگردم به طرفش!
پس بهتره نیس این کاری رو که گفتم انجام بدم؟نظر شما چیه؟
اینکه به مادرش بگه یا نگه خیلی فرق داره برای من!
اگه بگه دیگه احتمال برگشتن من به طرف خودش کم میشه و راحت تر میتونم کات کنم! این حداقل فایدهشه!
اگه نگه بازم احتمال برگشتن من به طرفش کم میشه چونکه به صداقتش شک میکنم و بازم راحت تر کات میکنم.
در هر دو صورت به نفع من تموم میشه! بهتره تا اینکه الان یهویی کات کنم و بعد برگردم به طرفش! دیرتر کات کنم و دیگه برنگردم بهتره یا اینکه زودتر کات کنم و هی برگردم و هی کات کنم؟ از همین نقطه یه خط بریده بریده بکشم تا آخر بهتره یا اینکه از چند متر اونطرف تر یه خط ممتد و کامل بکشم؟
و راستی میگفت خوشش اومده که من دارم میگم به خاطر حلال و حروم باید کات کنیم و فکرمیکنه مامانشم حتی از این قضیه استقبال کنه که کات کینم و تا یه سال دیگه بیان![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)