سلام
دوستان خوبی که طبق معمول و از روی موارد مشابه به من راحت تهمت زدن چرااااا باور نمی کنن اینجوری نیست؟؟ چرا نمی فهمید اون عشق منه. عششششششششششششششششششق به معنای واقعی خودش. وقتی اون جملات رو می خوندم تمام تنم می لرزید. چرا؟؟؟ چون بهش عادت کردم؟ چون ازش سو استفده کردم؟ چون ...؟؟؟
نه نه نه من دوستش دارم. من می خوامشش. دقت کردین؟ نگفتم می خواستمش گفتم می خوامش. به مامانشم گفتم اون گفت فکر نمی کنه بتونمبا این موضوع کنار بیام و شک می کنم همش بهش. فقط دارم فکر می کنم. من می خوامش. 3 روز بعد از قهر من هر کاری می تونستم کردم. اما اون نخواست. الانم می ترسم بازم نخواد. ولی من حرفهامو فردا به مامانش می گم. می خوام بگم من می بخشمش. یه بخشش بزرگ فقط برای اون و زندگیمون. برام دعا کنید.
و اما آتنای عزیز. دوستی که همیشه با دقت می خونه و کامل جواب میده. ازت ممنونم.
آره مطمین نیستم. ولی شواهدی هست که اینو می گه. البته وب سکسی رو مطمینم. نه هکش نکردم . پسوردش رو داشتم.اصلاً ساده نبود. البته الان هست. منم فکر می کنم دروغه. اون می خواست پسره رو نگه داره اما پسره گفته ما فقط دوستیم و آینده با هم نداریم. اینم گفته پس این رابطه اشتباهه ولی من می خوامت و ....
درسته من به اون حق اشتباه می دم اما راستش نه در این حد.
آتنای عزیز شما نمی دونی چقدر برام مهمه؟ یعنی این کلمات نمی تونن ثابت کنن؟؟؟ من میمیرم براش. برام خیلی مهمه. انقدر که حاضر شدم خودمو تو خطر بندازمو همه چی رو به مامانش بگم در حالی که نمی دونستم چه عکس العملی داره. برام مهمه. خیلی. آتنا می دونی می خوام به مامانش بگم هرگز نمی خوام بروش بیارم که می دونم یا می دونستم که با کسی دوست بودی. اینجوری مطمین می شه که نمی تونم فراموش کنم و بیستر ازم دور می شه. می خوام برای همیشه این قضیه رو فراموش کنم و عشقمو یک بار دیگه برای همیشه تو آغوشم حس کنم.
ضربه روحیش افتضاح بوده. مامانش می گه الانم از تو حرف می زنم زار زار گریه می کنه. درکش می کنم. کاش منو ببخشه و منو قبول کنه.
آتنا جان پس می خوام هیچی بهش نگم. اون نمی دونه من فهمیدم. مامانشم خیلی خوب داره کنترل می کنه. الان تقریباً دارن جدا می شن. می خوام کمی بد برم سراغش و بهش بگم این مدت بهش زمان داده بودم. مامانش و خاله و مامان بزرگش احتمالاً از من حمایت کنن و کم کم راضیش کنن.
انشا الله درست می شه. فردا می خوام به مامانش بگم که بخشیدمش. برام سخته خیلی سخت. ولی خوبیهاش خیلی زیاد تر از این بدیشه و اینکه اون حرفها فقط بخاطر حس تنهایی بود که من مقصرش بودم. برام دعا کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)