آفتاب همدرد عزیزم من کاملاً درکت می کنم، اما به نظرت امکان داره که تو محبت کنی و اون رفتار عکس رو نشونت بده؟ مادرها فوق العاده حساسند، به ویژه اگر ببینند پسرشون کسی رو دوس داره اما از توجهش نسبت به اونا کم کرده. منکه فکر میکنم از این نوع مادر حساس ها بشمحالا این هنر اون عروسه که بتونه این مادر رو از این فکر بیرون بیاره و توجه و نظرش رو جلب کنه و این هم فقط با محبت کردن چند باره امکانپذیره. شوهرت رو حساس نکن که اون این عدم صمیمیت رو از چشم شما ببینه. به قول دوستان سعی کن دیگه کلمه نفرت رو بکار نبری. حالا که خودش هم پیش قدم شده شما اینو به دیده خوبی نگاه کن صعی کن نوع رفتارت رو تغییر بدی میدونم تو عروسی و نیاز داری نازت کشیده بشه اما یه کم به این موضوع فکر نکن که مادر شوهرته و فکر کن مامان خودته و همونجوری باهاش رفتار کن و نازش رو تو بکش.
اینقدر از رفت و آمدها نترس بذار این رفت و آمدها صمیمیتتون رو بیشتر کنه و شما رو به هم نزدیکتر،فقط محبت کن وقتی گفتن از محبت خارها گل می شود بیخود نیستا!
موفق باشی![]()

حالا این هنر اون عروسه که بتونه این مادر رو از این فکر بیرون بیاره و توجه و نظرش رو جلب کنه و این هم فقط با محبت کردن چند باره امکانپذیره. شوهرت رو حساس نکن که اون این عدم صمیمیت رو از چشم شما ببینه. به قول دوستان سعی کن دیگه کلمه نفرت رو بکار نبری. حالا که خودش هم پیش قدم شده شما اینو به دیده خوبی نگاه کن صعی کن نوع رفتارت رو تغییر بدی میدونم تو عروسی و نیاز داری نازت کشیده بشه اما یه کم به این موضوع فکر نکن که مادر شوهرته و فکر کن مامان خودته و همونجوری باهاش رفتار کن و نازش رو تو بکش.

علاقه مندی ها (Bookmarks)