نازنینم...من خودمم اگه کسی هی اینجوری نظرش رو در مورد ظاهر من تند تند عوض می کنه ناراحت میشم. در مورد گذشته نامزدتون باهم صحبت کردید؟ آیا نامزدتون قبل از شما با دختر دیگه ی به طور جزیی دوست بوده؟(چون من اعتقاد دارم که باید قبل از ازدواج پسرها با دختر جماعت آشنا باشن و اون حس بی جنبه بودن رو نسبت به زن نداشته باشن) چون می تونی از این ور هم به قضیه نگاه کنی... ایشون الان شما را مال خودش میدونه و دلش می خواد شما رو به هر رنگ و به هرشکل دختری که دوست داره دربیاره...یعنی شاید به دلایلی حالا یا خانواده یا اعتقادات یا این که توانایی ارتباط برقرار کردن با دخترا رو نداشته ..زیاد با دختری سروکار نداشته و این هوسش رو می خواد با شما رفع کنه.نوشته اصلی توسط نازنین 1
باز هم فکراتو درست بکن ..مخصوصا در رابطه با حست نسبت بهش...به هرحال این دوران مال آشنایی ایه. اگه از حست مطمئن نیستی می تونی دوره نامزدی ات رو طولانی تر کنی و مثلا بگی برای عید می خوای عقد کنی. تو این دوران هم سعی کن به مسایل با دقت نگاه کنی هم به خصوصیات ایشون هم به حس خودت...الکی وقت آشنایی ات رو با درگیریهای جزیی هدر ندی بعد یهو ببینی نشستی سر سفره عقد بدون این که یه شناخت درست پیدا کرده باشی.

که توجه نشون می دی

علاقه مندی ها (Bookmarks)