[align=justify]من یه مساله شرعی رو براش توضیح دادم که اگر یه مرد انتظار داشته باشه با همسرش که حالا چه عقد رسمی چه موقت ،مثل زن و شوهر واقعی باشه ،اون مرد هم باید مثل زن واقعیش برخورد کنه و مثلا شهریه دانشگاه اون دختر رو بپردازه ، این حرفارو که زدم بینمون بحث پیش اومد و اون گفتش من شهریه تو رو می دم نه به خاطر اینکه تو انتظارات و خواسته های منو براورده می کنی، به این خاطر که دوستت دارم میدم. ولی تو که این حرف رو میزنی یعنی ذهنیتت همش دو دو تا چهار تاس
نازنین منظورت تو یه چیز دیگه بوده و برای اون یه بار معنایی دیگه داشته.
بهتر بود منظورتو اینجوری میگفتی که من بعنوان یه زن دوست دارم اولین تجربه معاشقمون توخونه خودمون، در شب قشنگ عروسیمون و بدون استرس باشه.
اونم اگه خیلی مشتاق باشه بجای این درخواستا و قهرای بنی اسرائیلی سعی میکنه زودتر شرایط عروسی را فراهم کنه.
مشکل شما فقط کم بودن حس اعتماد بینتونه!
اعتماد داشتنم به این معنی نیست که هرچی طرف مقابلت گفت دربست قبول کنی و انجام بدی یا اگه انجام ندی یعنی بهش بی اعتمادی! شاید اشتباه بگه. هرچی توی دوران عقد عرف را رعایت کنی به نفع خودته و مطمئن باش زندگی بهتری خواهی داشت. هرچقدر بخاطر این قضیه الان دلخوری بینتون پیش بیاد مطمئن باش با اولین رابطه بعد از عروسیتون فراموش میشه مخصوصا برای مردا که اگه بتونی رابطه خوب و کاملی بعد از عروسی با اون برقرار کنی و رضایت روحی و جسمیش جلب بشه خیلی زود اینا رو فراموش میکنه، اما اگه الان خلاف میلت تن به این رابطه بدی و بخواهی مثلا شوهرتو راضی نگه داری هرچقدرم رابطه تون خوب باشه مطمئن باش کوچکترین حرف یا ایراد یا مشکلی اگر پیش بیاد شدیدا احساساتت تحریک میشه و افسرده میشی و دیگه نمیتوی درست فکرکنی و همه چیزو با یه دید بد نگاه میکنی و درنتیجه رابطه تونم لطمه میخوره و اگه اولین رابطه رو بدون رضایت انجام بدی بعد از ازدواجم روی روابطت تاثیر میزاره و همه زندگیتو خراب میکنه!
اینو کسی بهت میگه که از سر دلسوزی واسه شوهرش اینکارو تو دوران عقد کرد و ضربشو خورد! بگذریم که شوهر من اصلا ادم نبود اما حتی اگه رابطه من اون موقع بهترین و عاشقانه ترین رابطه هم بود چون برخلاف میلم قبل از عروسی انجام شد همیشه یه حس بد و یه خاطره بد تو ذهن من داشت!!
اگر قهرمیکنه عیب نداره بزار انقد قهر کنه که خودش خسته شه، تو هم از رو نرو، با خنده و شوخی از دلش دربیار، حسابی بهش محبت کلامی بکن معجزه میکنه، خیلیم رفتارای الانشو جدی نگیر میخواد نازکنه!
با سیاست زنونه حرف خودتو پیش ببر از طرف دیگه دل اونم با محبت کردن تو مشتت بگیر![/align]

علاقه مندی ها (Bookmarks)