به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 01 بهمن 90 [ 20:26]
    سطح
    23
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    694

تشکرشده 707 در 218 پست

Array

RE: آیا من با اون خوشبخت میشم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط خسته دل1

ببینین من قبول کرده ام. نمیخوام بگم شما اشتباه میگین ولی میخوام بدونم با همه این اوصاف میشه در چنین رابطه ای به ازدواج فکرکرد؟
    بقیه ی دوستان هم اگر موافق نظر بقیه هستند میتونن نظرشون رو بگن.
    خسته دل عزيز من !خانم پ يكي از دوستان فضاي مجازيه يه دختر هنرمند گرافيست بدون پشتوانه خانوادگي از سه سال ازدواج با همسرش ( شايدم دوسال)اقلا سه بار با سه خانم مختلف كه همسر شبه محترم ايشون باهاشون دوست شده بود صحبت كرد و...الانم جدا از اون همسر زندگي ميكنه.اونم به لطف يه دوست وكيل كه تازه تونست امكان جدايي ايشونو فراهم كنه وگرنه..
    بهار غمگين به شما گفتن.. بهار 66 هم و باقي هم..
    پيشگويي آينده يه زندگي ممكن نيست. اما پيشگويي آينده بعضي رفتار ها چندان سخت نيست.
    عدم نظارت و كنترل بر خواستهاي خود .. چه جنسي چه .. چه ..يه ضعف بزرگه.. كسي رو فرض كن كه تا گشنه ميشه دستشو به سمت هر غذايي سالم و ناسلم.. حلال و حرام دراز ميكنه و توجيه اش هم اينه گشنمه..
    تو چنين آدمي رو به تنها و مهم ترين ميوه زندگي خودت امين و قابل اعتماد مي دوني؟اونم براي تمام عمر؟
    من اينو تو يه كلاس درس برا دختراي دبيرستاني خودم گفتم كه اگه يه ساندويچ تو كيفم باشه و بدونم تا شب تا فردا تا.. گرسنه ميمونم اونو با بهترين دوستم ميخورم ..تمثيل ناقصي يه .. چون ما مي تونيم يه ساندويچو دور بندازيم.. اما نمي تونيم از مغازه اي روح بخريم.. دل بخريم.. نجابت بخريم.. پاكي و سلامت اعصاب و عشق بخريم و باهاش زندگي مونو ادامه بديم..
    اين آقا هر قدر خوب .. نميدونم خوبي به چي مي گن.. جذاب .. و.. و.. و..حتي اگر قصدش با تو ازدواج باشه .. كه به نظر من!!! هنوز ياد نگرفته براي كسي كه ادعاي دوست داشنشو ميكنه ارزش قايل بشه.امكان اين كه اين اين بي ارزشي در امور ديگه هم در زندگي ديده بشه هست.. شما چقدر مطمئني ازش؟
    فرزندم..صبر كن تا اون اول برا ازدواج اقدام كنه و تازه اون موقع هم بايد بسيار موردش تحقيق كني... براي بسياري آدمها در زمانه ازدواج داشتن يك نفر به طور رسمي در كنار موارد غير رسمي و غير شرعيه..
    حتي اگر برا ازدواج پا پيش بذاره بايد ببيني تعريفش از ازدواج از عشق ..از .. چيه..تازه اون وقت اين سوال ها رو از ما بپرسي.. نه حالا كه ايشون به جاي فكر كردن به آبرو احساس.. نگراني و عواقب براي تو همش به فكر به اصطلاح نياز خودشه..
    تا اين آدم اين قدر بنده نياز خودشه..لياقت داره بهش گفت عاشق؟

2. 7 کاربر از پست مفید ملاحت1 تشکرکرده اند .

ملاحت1 (شنبه 15 مهر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)