به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 61

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 28 مرداد 91 [ 03:14]
    سطح
    36
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    259

تشکرشده 267 در 88 پست

Array

RE: نمیدونم شوهرم کی‌ راست میگه کی‌ دروغ؟؟نمیدونم کدوم حرفشو باور کنم!!!!

ممنون از بهار غمگین و رایحه عشق

خوب من می‌خوام که اینجوری باشه

خودم بارها بهش گفتم که خونه بگیر که دیگه باهم زندگی‌ کنیم.. ۳ تایی زیر یک سقف..گفتم که با وجود بچه نمی‌شه نه خونه بابام باشم نه خونهٔ کس دیگه، باید خونه فراهم کنی‌، تا کی‌ می‌خوای آواره باشی‌ و منو منتظر بذاری. میدونید چی‌ میگییه؟؟؟؟؟ میگه من نمیتونم، من حوصله دنبال خوابگاه متأهلی رفتن ندارم،من پول ندارم خونه رهن کنم. همش این حرفا رو می‌زنه. به قرآن دیگه دق کردم از دستش از حرفاش.

خانواده من یه خانواده مغرور که اصلا کاری به خانواده همسرم ندران چون بابام میگه هم سطح ما نیستن حرف مارو نمی‌فهمن اصلا. خانواده اونم جلوی آدم یه جور برخورد می‌کنن پشت سرت یه جور دیگه!

الان من ۳ ماه تقریبا از ایران برگشتم،خدا میدون که هیچ کدومشون به من زنگ نزدن (جز خواهر بزرگش)

در صورتی‌ که مادر همسرم همیشه میگفت خدایا یعنی‌ می‌شه من یک روز بچهٔ فرزادو ببینم یعنی‌ تا اون موقع عمر می‌کنم،اما به ظاهر که اینجوری نیست،چون اصلا زنگ نزدن ببینن نوشون دنیا اومده.

من مشکلم الان شوهرم هست (نمی‌خوام اصلا بحث خانوادش باشه،چون پرسیدید که باهم خانواده‌ها صحبت کنن،اینارو گفتم که بفهمید بیشتره این مشکلاتی که دارم بر میگرد به خانوادش)

آهان راستی‌

قبل از اینکه مرخصی بره شیراز (۲-۳ هفته پیش) ،در مورد خونه که صحبت میشد میگفت اگر شیراز انتقالی دادن اونجا خونه میگیریم اگر انتقالی ندادن تو شیراز یه خونه میگیرم اونجا باش.. منم قبول کرده بودم

شیراز که رفت زنگ زدم گفت یه خبر خوب دارم،گفتم چی‌؟ گفت شیراز موافقت کرده برای انتقلی من،کلی‌ خوشحال شدم،خودشم خوشحال شد. بد از یک هفته که شیراز بود و برگشت تهران، بهم گفت به ساله دومیا فقط خونه میدن!!!گفتم باشه تا تابستون هم دیگه میشی‌ ساله دومی‌ دیگه؟ گفت چمیدونم....

که دیگه بعدش بهم حرفای بالا رو که گفتم رو زد که من حوصله دنبال خونه رفتن ندارم و از این چرندیات...

به خدا دوسش دارم،اما کارش برخوردش داره عذابم میده. در کول بگم همش حس می‌کنم ظلم در حقم کرده و داره ظلم می‌کنه..

راستش می‌خوام زنگ نزنم،اس‌ام‌اس ندم،نمیدونم چرا نمیتونم (خاک بر سرم شده انگار) وقتای که زیاد مهلس نمیزارم خودم یکمی حس می‌کنم بهتر شده اما نه بهتری که بخواد عشق و محبت بده.

بچها تورو خدا برام دعا کنید. من خیلی‌ نیز به شوهرم دارم تو این دوران اما همش خودشو دور می‌کنه. هیچوقت نمیبخشمش :(

به دعا‌هاتون نیازمندم.

2. 4 کاربر از پست مفید azadehh_mm تشکرکرده اند .

azadehh_mm (دوشنبه 30 آبان 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)