به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 64
    سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

RE: واسه فرشته مهربان

سلام بر یاران جانی

حقیقتاً که زبانم الکن از گفتنی در خور همه مهر و محبت و همدلی شما عزیزان است .

بالهای صداقت نازنین

وقتی خواستم برام دعا کنی که از یک ابتلا به خوبی گذر کنم و بهره ببرم نمیدانستم کاری می کنی کارستان ، هم خود به دعا نشستی و هم دلهای پاک دوستان عزیز را همراه کردی و فقط خدا می داند بی آنکه بدانم چنین تاپیکی باز شده چه اثری دریافت کردم . دیروز بعد از ظهر تحول حالی غالب آمد و یک رهایی عجیب احساس کردم که در یک کلمه ماحصلش شد هرچه باداباد رضای حضرت دوست کافیست .اصل گره در درون من باز شد اگر چه مسئله هنوز کمابیش باقیست اما برای من حل شد آن هم حل شدنی . از تو ممنونم نازنینم .

از روز 12 آبان که این گرفتاری پیش آمد تا کنون آنقدر لطف و کرم و امدادهای غیبی و بهره های معنوی و معرفتی از سوی خدا بر من وارد آمده که حجم وسیع و سنگینی را شامل می شود که از خودش توان می خواهم تا یاریم کنم بتوانم به نگارش در بیاورم ، توانسته ام را بعضی را لیست کنم اما بیش از این حرفهاست و تمرکزی می طلبد . یکی از این بهره ها همین همدلی و دعاهای خیر از سوی دوستان در دنیای مجازی و غیر مجازی هست که برای من بسیار زیبا و قشنگ بوده و امواج سبز و شیرین و قشنگش را دریافته به وجد آمده ام .

الله اکبر!!!! یک مشکل و اینهمه بهره ؟!!!!!! پس چه باک از مشکلات .... .

این میان اثر دعاهای شما در این تاپیک خیلی برایم کارساز بوده . مانده بودم که چطور شد یکباره این حس رهایی و آزادی برجانم نشست که شب توانستم لحظاتی به صورت مهمان وارد تالار شوم و تاپیک و دعاها را دیدم و فهمیدم از کجا آب خورده
    .

دوستان نازنینم
    بالهای صداقت ، آنی ، blue sky ، دختر مهربون ، داملا ، del ، پریماه ، یک زن امیدوار ، saint mary ،mahi91 ، mehraveh ، ویدا@ ، ملاحت1 ، yasmin44 ، dokhtare khaste ، رایحه عشق ، farnaz1 ، سابینا sci،
    سارا25، جان سخت ، سرافراز، آویژه ،shayana ، mohsenn ،parnaz ،hamed65 ، setareh
    setar ehsohil

می خواهم به شما صادقانه و خالصانه بگم که یقین بدانید حاصل عملی تحول حالی که به واسطه دعاهای خیر شما نصیب من شده هرچه که باشد نزد پروردگار برای شما هم لحاظ خواهد شد . به عبارتی هر خیری به واسطه این حال و احوال از من سر بزند مطمئناً شما در آن شریکید . نه تنها این حاصل طبیعی خیرخواهی شماست . بلکه من از خدای مهربان همین را خواهانم . و همینجا صمیمانه می خواهم که این دعاهای خیر شما را صدبرابر به خود شما برگرداند و هر آنچه خیر و خوبی و سعادت و سربلندی و سلامتی و هرچه می خواهید را عوض بگیرید .

آنی جان

حرفهات حس قشنگی به من منتقل کرد . ممنونتم عزیزم و برات هرچه می خواهی را از خدا در این حال و احوالات خواهانم .

آویژه عزیزم

چقدر این حرفت به دلم نشست . اشک شوقی بر دیده ام نشاند .

shayana گل و نازنینم

ممنونم از لطف و محبتت ، چقدر تفألت قشنگ بود . ممنونتم عزیز دلم

mehraveh و سارا25 عزیز

ممنونم که در بدو ورودتون به همدردی مرا از لطف دعایتان با قلب مهربانتان برخوردار کردید . برایم بسیار زیبا بود

مامان blue sky

از خدا میخواهم عوض دلگرانیت برای من یک بچه صالح و نیکو صورت و نیکو سیرت نصیبت کنه . ان شاء الله

دختر مهربون

نظر لطفت مرا شرمنده احسانت کرد . خوبی خودت را به ما وصل می کنی نازنین . خدا خیرت دهد

سابینا جان

من از دعاهای خیر شما دوستان بهره ها برده و می برم . و حقیقتاً هیچ وقت تصور نکرده ام که کاری برای کسی انجام داده ام . هرچه بوده لطف خود خدا بوده که ما را منت پذیر وسیله شدن قرار داده .

جناب sci

اگر همه آنچه شما برایم از خدا خواسته ای شود ، چه شود !!!!!! ، زهی سعادت . و من دلگرم به نفس گرم و صفای دل شما در ورای این دعای خیر پرملاتتون هستم و منتظر دریافت بارها و بارها ممنونم .

setareh جان

چه فراز های قشنگ و مناسب حالی از صحیفه نوارانی سجادیه انتخاب کردی و نصیبم ساختی . من دعاهای صحیفه را خیلی دوست دارم . و مناجاتهای خمس عشر امام سجاد علیهم سلام روزگاری مونس حالم بود ، ممنونم به خاطر این هدیه گرانقدرت

و شما!
    داملا ، del ، پریماه ، یک زن امیدوار ، saint mary ،mahi91 ، ویدا@ ، ملاحت1 ، yasmin44 ، dokhtare khaste ، رایحه عشق ، farnaz1، جان سخت ، سرافراز،mohsenn ،parnaz ،hamed65 ، setar ehsohil

خاطره خوبی برایم ساختید با همدلی و همحسی زیباتون . خداوند هرچه می خواهید در زورق خیر به شما عطا کند . آمین به آمین ملائک هفت آسمان .

سر فرصت از بهره های الهی این گرهی که در کار افتاد خواهم گفت . تا همه بدانیم « ان مع العسر یسرا » و اینکه مشکلات را بد نبینیم ، نا امید نباشیم . بلکه آنهارا فرصتهایی برای بهره وری بدانیم . اگر .......

بماند تا بعد .

خدا یار و یاورتان باد

.

2. 33 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (چهارشنبه 26 بهمن 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 23 اردیبهشت 91 [ 13:01]
    سطح
    40
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 34
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    140

تشکرشده 214 در 48 پست

Array

فرشته مهربان عزیز
    از چندی قبل که متوجه شدم مشکلی برات پیش اومده لحظه ای از فکرم دور نبودی
    همیشه برات دعا کردم
    از خدا میخوام مشکلات همه ما از جمله تو فرشته عزیز که به واقع در نقش فرشته مهربون به همه کمک رسوندی حل بشه

4. 11 کاربر از پست مفید رهايي تشکرکرده اند .

رهايي (سه شنبه 25 بهمن 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 18 اردیبهشت 92 [ 16:23]
    سطح
    45
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2,162

تشکرشده 2,174 در 573 پست

Array

سلام
    فرشته جان هر چند چیزی ننوشتم به خاطر حال بد خودم. اما خیلی دعا کردم برایت. و خدا را شاکرم که مشکلت تا حدودی حل شده و از خدا میخواهم هر کسی در این دنیا مشکلی دارد به حق ابروی امام حسین(ع) گره از مشکلاتش باز شود. از جمله شما عزیز دوست داشتنی که انشاءا.. به حق مادرش زهرا(س) هر انچه از خدا می خواهی و صلاحت هست هر چه زودتر نصیبت کند.

6. 12 کاربر از پست مفید sisili تشکرکرده اند .

sisili (دوشنبه 01 اسفند 90)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

Array

رهايي گلم
    sisili نازنینم

از شما دو عزیز هم از صمیم قلب تشکر می کنم . امواج دعاهای گرمتان بر جانم نشسته .

دوستان خوبم

به واقع من در موقعیت آزمونی سخت هستم . آزمونی که نقطه عطف زندگی من هست . گو اینکه امتحانهای ریزه ریزه با هم جمع شده و شده یک امتحان حیاتی .

بارها و بارها بنا به همین امتحانهای ریزه ریزه آموخته و تجربه کرده بودم که در موقعیت مسئله ، فقط باید در مسیر درست و الهی باشی و مواظب باشی از مسیر خارج نشی و درست عمل کنی و نتیجه را به خدا واگذار کنی و مطمئن باشی و ببینی که چطور همه چیز مأموریت دارند به سرویس دادن به تو .

این را بارها در راهنمائی ها به دوستان گفته ام . و اکنون خودم در موقعیت امتحانی وسیع در این زمینه قرار گرفته ام .

باید مراقب باشم که از مسیر خارج نشم و این سخته . چون احساس مسئولیت ، دلسوزی ، محبت ، خیرخواهی ، و .... حجابهای نورانی و ترس از کوتاهی کردن حجاب ظلمانی مسیر هستند که تمرکز برآنها به جای توکل محض و خلوص و پرهیز از نتیجه گرایی می تواند به خارج مسیر بکشونه و رها به تدبیر خود شوی و ...... و من سخت در میدان این مبارزه ام .

هفته اول این ابتلاء ، خود مشکل ، محور اصلی نیاز به دعایم بود . اما با دعاهای شما و دیگر دوستان از این عبور کرده و دیگر برایم خود مشکل و چطور شدن نهایی آن مهم نیست . هرچه باداباد سپرده ام به اراده و خواست حضرت دوست مهم اینه که این حال حفظ بشه و من به تدبیر خود نباشم و تدبیر الهی را پذیرا باشم . به خواست خود نباشم و خواست الهی را جویا باشم . در یک موقعیت رهایی از همه چیز قرار گرفته ام . و بار دیگر برایم امتحان برای رسیدن به همه چیز باید از همه چیز گذشت پیش آمده اما اینبار به وسعت همه زندگیم .
    می دانید عبور کردن از حتی خیرخواهی برای عزیزان ، مهرو محبت به آنها ، احساس مسئولیت نسبت به آنها و .... گذشتن و راضی به رضای محض الهی شدن و در پی اینکه عاقبت چه می شود و در فکر و دغدغه مبادا من کوتاهی کنم نبودن و .... یعنی چی ؟ نمیتوانم بیان کنم و می دانم برای بعضی سئوال خواهد بود که مگر خیر خواهی بد است !.

متنی را سالها پیش در پی تمرکز بر موضوع توکل و دریافتهایی جالب و .... با عنوان « اخلاص در توکل » نوشتم و اینروزها همین امتحان من شده . گو اینکه روزهایی حضرت دوست درس می دهد و تو به خاطر می سپاری یا می نگاری و روزهایی از آنها امتحان عملی از تو می گیرد . برای چی امتحان می گیرد ؟
    آیا مچ گیری ؟

باز هم محتاج دعایتان هستم

8. 25 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (چهارشنبه 26 بهمن 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,601 در 1,498 پست

Array

سلام

فرشته جان انگار کمی دیر رسیدم. نمیدونم مشکل اصلی چیه و وقت نشد همه پستها را بخوانم. اما صحبتهایت در پست 34 ، زبان حال این روزهای من هم هست. منهم سخت محتاجم به دعا. سال سختی را سپری کردم. با هر مشکلی کنار امدم، مشکل دیگری سبز شد. اخریش که دیگه همین تازگیها بود، خیییییییییلی دیگه واقعا بریده بودم، اما بعد از چند روز با خودم فکر کردم، همه اون اتفاقات حرفی برای گفتن دارند. چرا من پیام را نمیگیرم؟ جالب است که یک دوستی که هیچ اعتقادی به وجود خدا ندارد، به من گفت "فکر نمیکنی این اتفاقات برای تو پیامی داشته باشند؟"

از وقتی که شروع کردم به دریافت پیام، خیلی حالم بهتره. هر چند که هنوز گاهی دلشوره و اضطراب اذیتم میکنه. اما فکر کردم اینها همه شاید محکی برای صبر و ایمان من است. هر چه بود احساس اینکه خدایی دارم که قدرت اش بالاتر از هر چیزیست و به طرفة العینی میتونه هر غیر ممکنی رو ممکن کنه به من آرامش میداد. علی ایحال با همه وجود خودم رو سپردم بهش اما نمیدونم این تن رنجور بتونه همراهی کنه و ما رو شرمنده و رو سیاه نکنه!

فرشته جان! فکر میکنم همونطور که گفتی توکل فقط به حرف نیست، بلکه باید اونقدر به اراده و قدرتش، به لطف و کرمش، به رحمت واسعه اش و ... اعتماد کنی که نتیجه هر چه باشه عین خیر و صواب بدونیش و استقبال کنی. و در واقع ایمان چیزی جز این نیست.

از خدا برات طلب خیر و عافیت دارم و دعا میکنم مشکلت هر چه سریعتر و به بهترین شکل مرتفع بشه و از این آزمون سربلند بیرون بیایی

منو هم از دعا های خیرتون محروم نکنید.

10. 15 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

بی دل (سه شنبه 25 بهمن 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 شهریور 92 [ 16:08]
    سطح
    40
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 62
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    220

تشکرشده 223 در 68 پست

Array

سلام به خواهر عزیز،ناز و مهربانم که فقط خدا میدونه چقدر دوستش دارم و برای همه ما عزیز هست و بزرگوار...از وقتی این تاپیک رو دیدم، من هم از ناراحتیت ناراحتم ولی به قدرتت اعتقاد دارم... امیدوارم هر چی که خیر و صلاحته اتفاق بیفته.از خدا بهترينها را برايت آرزو ميكنم.....

12. 10 کاربر از پست مفید sah@r تشکرکرده اند .

sah@r (دوشنبه 21 آذر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 10 بهمن 93 [ 13:30]
    سطح
    57
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger Second ClassVeteran5000 Experience PointsSocial
    نوشته های وبلاگ
    2
    تشکرها
    1,724

تشکرشده 1,826 در 279 پست

Array

هيچ كدام ما در اين دنيا ، مامور به بدون مشكل زندگي كردن نيستيم ، بلكه مامور به با سليقه زندگي كردن هستيم ، همه زندگي ها مشكل دارند ، اما خيلي ها علاوه بر داشتن مشكل ، راه صحيحي براي گذر آن را همه دارند و مهم اين است ،
    و در واقع همين مشكلات است كه زندگي را زيبا و لذت بخش ميكند و رتبه بنده را در درگاه ذات لا يزال بالا و بالاتر مي برد ،
    اميدوارم فرشته مهربان و عزيز و همچنين بي دل مهربان و همه دوستان عزيز از همه مشكلات زندگي سربلند بيرون آيند ، و نزد خداي خود بالاترين رتبه هاي بندگي را دريافت كنند ،
    به اميد رفع مشكلات فرشته مهربان و همچنين بي دل عزيز و همه دوستان دست به دعا بر مي دارم

14. 12 کاربر از پست مفید مهاجر بي نشان تشکرکرده اند .

مهاجر بي نشان (دوشنبه 21 آذر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 آذر 91 [ 02:06]
    سطح
    43
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    4,800

تشکرشده 4,874 در 1,141 پست

Array

با سلامي دوباره خدمت همه
    فرشته مهربان عزيز
    من تا حالا با شما گفتگويي نداشته ام ولي هميشه پست هاي پر اميد و انرژي شما را كه همه هم حلال مشكلات بودند بارها خوانده ام
    اميدوارم به حق همين باران الهي كه اكنون ،اينجا در حال باريدن است تمام مشكلاتتان به زودي حل شود و باز خنده به لبتان بيايد و هر چه سريعتر مانند گذشته به كمك بچه هاي تالار بياييد.
    ميدانم كه خدا مزد زحمات شما را بيجواب نميگذارد
    خدايا گرفتاري و مشكلات را از فرشته مهربانمان دور كن
    الهي آمين

16. 9 کاربر از پست مفید گلنوش67 تشکرکرده اند .

گلنوش67 (سه شنبه 25 بهمن 90)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

Array

همدلی ها و دعاهای گرمتان عجیب انرژی بخش و امیدآفرین است !!!!! .

یکی از عزیزانم را هم باید یاری کنم هم رها ، هم دوستش داشته باشم هم از او عبور کنم . هم درگیر خواستن خیر برای اویم هم باید هرچه برای او رقم می خورد را پذیرا باشم . هم دل نگرانم هم باید بپذیرم او نیز باید در بوته آزمایش و رشد قرار بگیرد . هم می ترسم هم باید با اعتماد کامل به خدا بسپارمش . در یک کلام باید خود را از میان بردارم و بگذارم هرچه می شود بشود و تنها بدانم باید به آنچه او به عنوان وظیفه مقرر می کند عمل کنم و دیگر طلب نتیجه نباشم . تا بشود اینکه :

یکی درد و یکی درمان پسندد *** یکی وصل و یکی هجران پسندد
    من از درمان و درد و وصل و هجران *** پسندم آنچه را جانان پسندد

برای عزیز من دعا کنید که به سلامت از معرکه بگذرد و راه خیر و سعادت را بیابد و شر را بشناسد و از آن فاصله گیرد و برای من دعا کنید که از خودم و همه خواستنهایم برای عزیزم بگذرم و هرچه خدا میخواهد را بخواهم .

از شما عزیزان مهربانم :

بی دل ، sahar_1987 ، مهاجر بینشان ، گلنوش67

بی نهایت سپاسگذارم

.

18. 24 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (سه شنبه 25 بهمن 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 مهر 97 [ 09:20]
    سطح
    74
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Social1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,610

تشکرشده 8,998 در 1,493 پست

Array

سلام به مهربانترین فرشته زمینی تالار همدردی

عزیز دلم

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند ....... چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور!

خودت و عزیزت را به خوب کسی سپرده ای!!! ..من هم به همراه دلهای پاک یاران دست به سوی

حضرت دوست برمی دارم و برای شما و عزیزانت دعا می کنم که از آزمونهای الهی سرافراز و

سربلند بیرون بیایید و می دانم که چون روح بزرگی داری مسائلت تو را متعالی می کند نه متلاشی

و می دانم آن قدر محکم و بزرگوار و قوی و خوش روحیه هستی که از پس آن بر می آیی زیرا

خداوند هر کسی را به اندازه توانش در بوته آزمایش قرار میدهد پس اگر مسئله شما بزرگ

است قطعا روح بزرگی داری که خداوند این مسئله را به تو داده تا حلش کنی و می دانم که مثل

همیشه موفق خواهی شد و روح بزرگت بزرگتر خواهد شد!

فرشته عزیز خداوند از عزیزن به دعای دوستان و لطفش محافظت خواهد نمود چرا که او از تو به

عزیزت مهربانتر و رئوف تر است

ان شا الله حضرت حق گره از کار شما و سایر دوستان بردارد به زودی

این شعر هم تقدیم به شما یار مهربان تالار همدردی

یک روز رسد نشاط اندازه کوه ............. یک روز رسد غمی به اندازه دشت

افسانه زندگی چنین است عزیز .......... در سایه کوه باید از دشت گذشت!

20. 6 کاربر از پست مفید bahar.shadi تشکرکرده اند .

bahar.shadi (سه شنبه 25 بهمن 90)

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)