سلام به بلو اسكاي عزيزنوشته اصلی توسط blue sky
منم به نوبه خودم تبريك ميگم مادر شدنتون رو ، اميدوارم حقيقتا بتونيد در اين مسئوليت بزرگي كه بر دوشتان افتاده ، موفق و سربلند بيرون آييد و زندگي شيريني با هسمرتان در كنار اين فرزند عزيزتان داشته باشيد ...
اول بگم : انتخاب اسم حق مشروع شما و همسر است ، يعني حق هر دوي شماست ... هر دوي شما بايد با تفاهم آن را انتخاب كنيد ،
اما من با عرض عذر خواهي ، يه نكته بگم : با توجه به نكاتي كه در دو پست خود گذاشتيد ، اينجور فهميدم كه هنوز خوب نتوانسته ايد ارتباط روحي و معنوي خوبي با همسرتان برقرار كنيد ، و اين يك ضعف در زندگي مي باشد ، و فقط در انتخاب يك اسم نيست ، بلكه ممكن است حتي در سائر موارد زندگي شما سرايت كند و انتخاب اسم شروع سرايت آن باشد ...
لذا پيشنهاد من اينست كه : اگر ترس اين را داريد كه بخواهيد بر اين حق خود اصرار كنيد ، ممكنه اختلافاتي بيافته ، و مسائل ديگري پيش آيد ، شما فعلا از اين حق خود بگذريد تا زندگيتان دچار تزلزلي نشه ، ( به هر صورت هر چند اسم مهم است ، اما آرامشي كه براي آن فرزند بايد به وجود آوريد خيلي مهمتر از اسم است ، و اين با اين لج و لجبازي حادث نمي شود ، لذت بردن از فرزند مهمتر است ، يادتان باشد كه تربيت او هم در آينده در دست شماست )
اما بعد از اين ماجرا برنامه اي متقن بريزيد و شروع كنيد به برقراري ارتباط روحي و معنوي با همسر خود تا در سائر موارد زندگي بتونيد با تفاهم و .... مسائل را حل كنيد ، ( البته قبل از آن راههاي ايجاد اين رابطه را بيابيد و بعدا سعي كنيد آنها را در زندگي پياده كنيد )
شايد اين اختلاف راي و نظر ، زنگ هشداري باشد براي شما كه به خود آييد و بيشتر به فكر ايجاد اين ارتباط بيافتيد .....
انشاالله هميشه و در تمام لحظات ، كنار اين فرزند عزيزتان لحظات لذت بخشي داشته باشيد ...
يا علي

. بهترین کار توافق همراه با برانگیختگی حس احترام همسرته. حتما باهاش به توافق برس. انقدر خودخوری نکن مامانی!

علاقه مندی ها (Bookmarks)