دوستان عزيز فرهنگ 27 ، متين عزيزم و حامد جان
ممنون از راهنمايي هاتون
متين جان ممنون، حتما بيشتر مراقب خودم خواهم بود خواهر عزيزم
كه مشكلاتي كه تو رابطه شما پيش اومد دوباره براي من تكرار نشه
والا من اسم اين رابطه رو دوستي نميذارم ميذارم آشنايي بيشتر براي ازدواج ، من ايشون رو 2 سال هست كه ميشناسم ( البته رابطه دوستي با هم نداشتيم ولي ميشناختمشون (از طريق علمي)) و بعد از 2 سال هم ايشون به من پيشنهاد آشنايي بيشتر براي ازدواج دادن ، شايد شما اين رو بازي با كلمات بدونيد ولي رابطه ما رابطه ي دوستي نيست، ما خيلي همديگه رو نميبينيم و كلا از اون اول هم رابطه ي خيلي محدودي داشتيم ، خيلي محدود، و شناخت من هم از طريق همين روابط محدود بوده، قرار بود براي آشنايي بيشتر با هم ارتباط بيشتري حضوري داشته باشيم كه به خاطر اتفاقات غير منتظره اين اتفاق ممكن نشد....
در رابطه با اشتباه هم كه خوب منكر اشتباه نميشم و شايد بقول شما برقراري اين رابطه وقتي هيچ كدوم موقعيت ازدواج نداشتيم اشتباه بوده ولي دليل برقراريش شناخت بيشتر تا زماني بوده موقعيت ازدواج جور بشه و با توافق طرفين بوده كه خوب شما عزيزان و مدير محترم سايت افراد رو از اينجور روابط منع ميكنن و در اكثريت موارد و اونجور كه تجربه ثابت كرده حق با شماست
اينكه ايشون فعلا نميخوان قضيه من رو به پدرشون بگن قضيه داره كه گفتم در اين تاپيك نميگنجه و من بهشون حق ميدم كه فعلا تا يكي دوماه نخوان بگن ( بنا به دلايل خودشون كه به من گفتن) ولي مادرشون در جريان هست.
در رابطه با فرصت بيشتر هم خبري از فرصت بيشتري نيست و من روي قول ايشون حساب كردم، اگه به قولشون عمل نكنن خوب ديگه فرصتي هم نخواهند داشت، چون نميتونم با آدمي باشم كه قولهايي رو ميده كه نميتونه بهشون عمل كنه چون اين آدم قابل اعتماد نيست.
ممنون از راهنمايي هاتون سعي ميكنم اونهارو به كار ببندم![]()

، حتما بيشتر مراقب خودم خواهم بود خواهر عزيزم

علاقه مندی ها (Bookmarks)