به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

RE: دودلي در صبر كردن يا قبول خواستگار جديد

سلام دوستان عزيزم
    از اونجايي كه خيلي از تاپيكها معمولا بي نتيجه ميمونه من خواستم بيام و نتيجه گيري كه كردم و كاري كه ميخوام انجام بدم رو بگم تا نتيجه اين تاپيكم مشخص بشه
    دوستان ايشون به من گفتن كه من ميخواستم اون كار مورد علاقه مو پيدا كنم و با شما بيشتر آشنا بشم و بعد از چند ماه اشنايي شمارو به خانواده ام معرفي كنم ولي به دليل شرايطي كه الان براي خودشون پيدا شده كه كار مورد علاقه شون رو پيدا نكردن و شرايط الان من كه خواستگار با شرايط خوب ميخواد بياد، در نهايت ايشون با مادرشون صحبت كردن و مادرشون مشكلي در اين زمينه نداشتن ولي اولين چيزي كه مادرشون گفتن كارشون بوده كه گفتن اول بايد كار داشته باشي. بنا به دلايلي كه خيلي طولاني هستش و نميتونم اينجا ذكرش كنم چون خوندنش از حوصله خارجه ( ولي از ديدگاه من هم اين دلايل منطقي بودن) ، در حال حاضر ايشون نميتونن اين مسئله رو با پدرشون مطرح كنن و از من نهايت2 تا 3 ماه فرصت خواستن كه شروع به كار كنن ( اين كار الان براشون فراهمه ولي كار مورد علاقه شون نيست ولي به دليل اينكه ما وقتي نداريم، تصميم گرفتن الان به اين كار مشغول بشن ) و با فراهم كردن بستر مناسب با پدرشون در اين باره صحبت كنن و موافقت يا مخالفتشون رو بپرسن تا ديدگاه خانواده ها مشخص بشه

من هم ديدن ايشون واقعا ارزشش رو دارن كه اين فرصت رو بهشون بدم چون هرچي كه بيشتر باهاشون صحبت ميكنم بيشتر به شباهتشون به خودم و درك متفابل و منطق و شخصيت ايشون پي مي برم كه حد اقل ارزش سه ماه فرصت رو داره كه بهشون بدم تا با خانواده صحبت كنن و نتيجه رو به من بگن
    در رابطه با اين خواستگار هم تصميم گرفتم تا جايي كه امكان داره عقبش بندازم يا اگر نشد و اومدن بررسي شون كنم و شرايطمم بهشون بگم و در نهايت اگه با شرايطم و همه چيز موافق بودن ، جواب نهاييمو صبر كنم تا زماني كه اين آقا نظر خانواده شون رو به من بگن ، بدم و اون موقع تصميم بگيرم.

مرسي از لطف شما دوستان عزيزم و خوشحال ميشم اگه نظر مخالفي وجود داره بهم بگين
    با تشكر

2. 2 کاربر از پست مفید حنان تشکرکرده اند .

حنان (جمعه 13 آبان 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)