سبکتکین عزیز نوشته:
خانم f-z عزيز درسته كه شما خيلي سختي كشيدين و آخرش زندگيتون به طلاق رسيد و الان هم آروميد ولي نسخه زندگي هر كسي رو نميشه واسه يكي ديگه تجويز كرد . شما كه حرفاي خانم اين آقا رو نشنيدين . پي بياين يه طرفه قضاوت نكنيم و اگه مي تونيم كمكشون كنيم تا هم زندگيشونو حفظ كنن هم آرامش رو به خودشون و خانوادشون برگردونن .
عزیزم من دارم شاخ در میارمهمه یست های منو بخون من کجا این آقا رو به طلاق تشویق کردم؟؟؟؟؟؟ من بارها توی یستام اشاره کردم که مشکلات ایشون به نظر غیر قابل حل نمیان بارها گفتم که بعضی مسایل ظاهرشون غیر قابل حلن .بارها گفتم که فرزندشون توی این سن به مادر نیاز داره بهشون گفتم با همسرشون مشاوره برن .بهشون گفتم اینجا کسی رو ییدا نمی کنن تشویقشون کنه به طلاق ................
یه بار دیگه همه یست های منو بخونچقدر این بده که توی این تالار به همدیگه احترام نمی ذاریم ..حتی حاضر به احترام گذاشتن به نظرات دیگران هم نیستم!!! من به این آقا کاری ندارم ولی حرف من در مورد طلاق کلی بود ..خیلی وقتها طلاق واقعا درمان هستش برای یه زندگی بیمار ..این حرفم کلی بود و نظرمو گفتم چون خواستم به بقیه یاد اوری کنم که خیلی دید سنتی در مورد طلاق نداشته باشند .چشمامونو روی واقعیت نبدیم ..به قول همین اقای مهراب یس اینهمه آمار بالای طلاق مربوط به کجاست؟؟؟؟
بارها دیدم کسی اینجا مشکلش رو حل می کنه و نیاز به راهنمایی و کمک داره اما انچنان بلایی سرش میارن که دردشو صد برابر می کنن .اینقدر انصاف نیست که بگن اگه راضی بود و مشکلی نداشت اینجا مطرح نمی کرد..
همه میشن مشاور حرفه ای و نظرات غیر حرفه ای.......
اینجا یه تالار همدردی هست ولی ما هنوز یاد نگرفتیم همدرد باشیم چون هنوز خودمونو اصلاح نکردیم بعد می خوایم بقیه رو کمک کنیم.[color=#800000]

همه یست های منو بخون من کجا این آقا رو به طلاق تشویق کردم؟؟؟؟؟؟ من بارها توی یستام اشاره کردم که مشکلات ایشون به نظر غیر قابل حل نمیان بارها گفتم که بعضی مسایل ظاهرشون غیر قابل حلن .بارها گفتم که فرزندشون توی این سن به مادر نیاز داره بهشون گفتم با همسرشون مشاوره برن .بهشون گفتم اینجا کسی رو ییدا نمی کنن تشویقشون کنه به طلاق ................

علاقه مندی ها (Bookmarks)