سلام،
البته باید منتظر باشیم تا جواب مدیر همدردی رو بشنویم، ولی می خواستم یک موضوعی رو بگم.
اولاً فکر می کنم اضافه کردن چنین قابلیتی به احتمال خیلی زیاد نیاز به تغییرات در برنامه ی سایت داره.
و دیگر اینکه شاید زیاد هم کمک نکنه، یعنی اون استفاده ای که مد نظرت هست رو نمی توانی ببری. به این خاطر که از نظر فنی فقط می شود برای مثال تاپیک هایی که تعداد پاسخ های اونها 0 هست رو نشون داد. و تعداد چنین تاپیک هایی زیاد نیست. یعنی در اصل اینها همون تاپیک هایی هستند که جدید ایجاد می شوند. و معمولاً اینطوری هست که تاپیک هایی که جدید ایجاد می شوند، در عرض چند ساعت حداقل یک جواب می گیرند. و فکر می کنم بیشتر تاپیک هایی که تعداد پاسخهاشون 0 می ماند، مقالات هستند!
و در ضمن خیلی تاپیک داریم که چند پاسخ گرفتند، ولی پاسخ ها کمک زیادی به مراجع کننده نکردند و در اصل هنوز بی پاسخ مانده! پیدا کردن این تاپیک ها از نظر فنی امکان پذیر نیست، و وظیفه ی اعضا هست که بهشون رسیدگی کنند و یا به کارشناسان معرفی کنند.
فکر می کنم مجبور هستیم در همون لیست ارسالهای جدید یک نگاه به تعداد پاسخها بیاندازیم و سراغ تاپیک هایی که کمتر مورد توجه قرار گرفتند برویم.
البته به نظر من اگر به جز ارسال های امروز یک گزینه دیگه بود به نام ارسال های جدید امروز، خیلی خوب بود. یعنی گزینه ی دوم تاپیک هایی که یکبار خواندیم رو دیگه در لیست نشان نمی داد. در حال حاضر تاپیک هایی که یکبار خوانده شدند، فقط کمرنگ می شوند، ولی باز هم در لیست باقی می مانند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)