فرهنگ جان عزیز خونوادش کل فامیلش در جریان امر بودن اطمینان از خونواده رو شما چی معنی میکنین خرافات اجتماعی که الان اسمش رو گذاشتیم معیارهای ازدواج حتی بعد ازدواج خیلی از زندگیهارو تهدید میکنه و خیلی هاشونو به طلاق و جدایی کشونده ( مامانم پسند نکرد، دختره قد کوتاهه دختره قد بلنده سفید نیست چاق نیست لاغر نیست پولدار نیست و ...) چه برسه به رابطه دوستی . عزیزم من شاید نه حتما اشتباه کردم که وارد رابطه شدم اما من یه دختر واقع بین و منطقی هستم حتی حضوری هم پیش مشاور رفتم خودم هم خیلی گذشته ام و مرور کردم انسان جایز الخطاست اما سخته و نمیتونم اشتباه بزرگترا رو نادیده بگیرم و اسمش و بذارم مصلحت الهی ارزش زندگی خیلی خیلی بیشتر از اینهاست من برای اینکه قدم صحیح بردارم زندگی حضرت علی و خانم فاطمه زهرا رو همیشه مرور میکردم که الگو بشن برای منی که میخوام واقعا زندگی کنم شوهرداری کنم بچه داری کنم مادر و پدر شوهرم و احترام کنم و ... آره عزیزم من زبانزد فامیلشون بودم دامادمون خودش از رفتاراشون شوکه شده بود وقتی خواستگار اومده بودن گفته بود جواهر خونمون و انتخاب کردین اما خب آب رفته به جوب باز نمیگردد خدا بهتر میداند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)