به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 213

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 تیر 90 [ 14:12]
    سطح
    32
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,381

تشکرشده 1,389 در 345 پست

Array

RE: كمكم كنيد ، مي خوام زن دوم بشم

سلام سامره ی عزیز

فرموده بودید که :

من همه ي اين چيزايي كه دوستان مي گن رو مي دونم و مشكلات رو
    بيبنيد من بجه نيستم و مي دونم بعد يه مدت و حتي ازدواج نوع عشق و رابطه عوض خواهد شد و....
    خب این جمله مربوط به خیلی از ازدواج هاست و ربطی به همسر اول و دوم بودن ندارد.پس برای اینکه بیشتر از این مطالب به هم نپیچند از این مورد فعلا صرف نظر می کنیم

همچنین فرموده بودید :

تنها دليلي كه اون به سمت من اومده اينه و علاقه قلبي كه مي دونم هم به مرور كم خواهد شد و اين طبيعيه
    خب این هم مثل جمله ی بالایی.پس از این هم صرف نظر می کنیم

در ادامه :

توي فاميل اونها زن دوم گرفتن خيلي بابه و حتي بيشتر مرداشون دارن
    و حس مي كنم يه جور اقتدار مي دونن
    خب این یک نکته ی مثبت است.چون یکی از مشکلات همسر دوم شدن رابطه ی بعد همسر دوم با خانواده ی آقا است که اگر این چنین باشد اینجا مشکلی نخواهیم داشت

اينه كه پدر خود من دو تا زن داره و مادر خودم الان 30 سال كه همسر دوم پدرمه و من با همه چيز اين جور زندگي آشنا ام
    این هم یک نکته ی مثبت دیگر است خیلی خوبه که از حال یک شمای کلی از آنچه اتفاق خواهد افتاد را خواهید داشت.

فقط چند نکته ی منفی وجود دارد.البته شاید این دیدگاه من خیلی منفی گرایانه باشد به هر حال وظیفه ی مشاور این است که تمامی جنبه ها را روشن کند (چه مثبت و چه منفی).تصمیم گیری اینکه کدام راه مناسب است بر عهده ی خود شماست.(در حقیقت از اسمش معلوم است که می گویند مشاور.مثلا نمی گویند مدیر.)

خب نکته ی منفی اول این است که فرموده بودید :

پدر يبسيار سخت گير و ديكتاتوي دارم كه مطمئنم اون محاله قبول كنه
    در حقیقت هیچ کس به اندازه ی پدر و مادر خیرخواه آدمی نیستند.برای اثبات این موضوع کافی است به کارهایی که در تمام این سال ها برای شما کرده اند نگاهی بکنید.از طرفی پدر شما دو همسر اختیار کرده اند و کاملا در جریانند که عاقبت کار چه خواهد شد و تصمیم گیریشان بر اساس آنچه است که از نزدیک دیده اند نه حدس و گمان.شما می فرمایید ایشان مخالفند.به نظر شما ایشان چرا باید مخالفت کنند؟شاید به خاطر اینکه خوشبختی شما را می خواهند؟شاید ...

نکته ی منفی دوم وجود همسر اول آقا است.دوباره به جمله ی خودتان باز می گردیم :

اينه كه پدر خود من دو تا زن داره و مادر خودم الان 30 سال كه همسر دوم پدرمه و من با همه چيز اين جور زندگي آشنا ام
    ببینید یک ضرب المثل هست که می گوید : "هر که ریش دارد که بابای شما نیست"

استدلال شما درست مثل این است که بگویید : من یک خواهر دارم و رابطه ی ما با هم خیلی خوب است = پس رابطه ی همه ی خواهر ها با هم خیلی خوب است!

در صورتی که چنین نیست و خواهرانی هم وجود دارند که سایه ی یکدیگر را با تیر می زنند!

در این مورد شما نمی توانید از یک نمونه یک نتیجه گیری کلی کنید.شما همسر آقا را نمی شناسید.اگر ایشان فردی ناتو باشند چندین برابر تصور شما برایتان دردسر درست می کنند.از همان اول زندگی گرفته تا حتی وقتی که همسرتان فوت می کنند.حتما خودتان می توانید حدس بزنید که چه مشکلاتی.از نیش و کنایه زدن به شما و خانواده ی شما گرفته تا آبروریزی سر کار شما ، نگه داشتن همسر شما در مواقعی که قرار است به نزد شما بیایند ، دعوا بر سر مسافرت رفتن در تعطیلات ، خراب کردن شب عروسیتان ، نشستن زیر پای همسرتان و بدگویی و دو بر هم زنی میان شما و همسرتان ، اگر هم که فرزند دار شوند مشکلات دیگر و ...

البته شاید هیچ کدام اینها اتفاق نیفتد و زندگی حتی بهتر از آنچه در والدینتان دیده اید را تجربه کنید.ولی ممکن هم هست بیفتد!

در جایی فرموده بودید :

من دو سال زنديگ ايده ال و عشاقانه رو به يه عمر زندگي كه بدون عشق يا خيلي معمولي باشه ترجيح مي دم
    ببینید اگر همسر اول آقا با شما سر ناسازگاری و کشمکش بگذارند دو سال که هیچ ، بلکه یک لحظه هم نمی گذارند آب خوش از گلویتان پایین برود!

به هر حال مشکل دیگری که خودتان نیز آن را لمس کرده اید اینست که اگر پدر و مادر شما به این صورت ازدواج کرده اند قضیه مربوط به 35 تا 40 سال قبل می شود.ولی در حال حاضر دید اطرافیان نسبت به شما که الان می خواهید این کار را انجام دهید کاملا متفاوت است.پس نباید در آینده از نیش و کنایه ی بچه ی 10 ساله تا همسایه ی کوچه بغلی شمسی خانم شما را آزار دهد.چرا که در شرایط حال اطرافیان شما نسبت به این کار شما واکنش نشان می دهند و به نوعی شما را از اجتماع ترد می کنند.

اگر از همه ی این گفته ها بیرون بیاییم :

از نقطه نظر دینی و قانونی فقط در صورتی مجاز به ازدواج هستید که همسر اول اجازه دهند.در غیر این صورت کاری خلاف دین و قانون انجام داده اید

از لحاظ فرهنگی دو همسری در اغلب کشور های خارجی مجاز نیست و اگر برای مثال بخواهید با خارج از کشور در ارتباط باشید و به واسطه ی همسرتان رفت و آمد بکنید به مشکل بر می خورید

به عبارتی شما "همدل و همسخن" خود را چه در داخل کشور و چه در خارج کشور از دست می دهید و به نوعی تنها می شوید

یکی دیگر از مشکلاتی که به ذهنم می رسد ، فرموده بودید :

هميشه پيدا كردن آدمي كه 95 % اون چيزي كه مي خوام باشه رو غير ممكن مي دونستم

95 % .... مي فهميد يعني چي
    متاسفانه اشتباه می کنید.شما فردی را ارزیابی کرده اید که به راحتی در کنار شما نشسته بوده اند و خیالشان از هفت دولت آزاد بوده است.آیا تصور می کنید که اگر این آقا با مشکلاتی رو به رو شوند ، همسرشان هر روز به ایشان خرده بگیرند و هر روز سر یک مساله دعوا پیش بیاید ، اطرافیان به ایشان فشار بیاورند و حتی خانواده ی همسرشان که عموی وی هستند به ایشان فشار بیاورند ، باز هم 95 درصد معیار های شما را داشته باشند؟مسلما خیر

آدم همان آدم است.ولی شما یک روز را تصور کنید که همه چیز عالی است و بسیار شادمانید.یک روز دیگر را هم تصور کنید که با خانواده دعوا کرده اید.مشکل حل نشدنی سر کارتان به وجود آمده و خودتان بسیار خسته اید.آیا رفتار شما در هر دو روز یکسان است؟

اگر کسی شما را در روز اول ببیند و تشخیص دهد که 95 درصد معیارهایش را دارا هستید ، در روز دوم نیز همین نظر را خواهد داشت؟

قطعا خیر!

آخرین و مهمترین مشکلی که وجود دارد تربیت و پرورش فرزند شما و فرزند همسر اول آقا است.به اصطلاح اگر فرزندان مطلع شوند که پدرشان دو همسر دارد دچار نوعی سرخوردگی در اجتماع خواهند شد (چون جامعه به هیچ وجه چنین چیزی را نمی پذیرد).مدام مجبورند که واقعیت را پنهان کنند.اگر دوستانشان از واقعیت باخبر شوند آن ها را به تمسخر می گیرند و همچنین در زمینه ی ازدواجشان به یک مشکل بزرگ برخورد می کنند.چراکه نمی توانند از دختر/پسری که قرار است در آینده با آن ها ازدواج کند حقیقت را پنهان کنند و خانواده ی طرف مقابل نیز با شنیدن واقعیت ممکن است از ازدواج منصرف شوند و یا حتی در آینده به آنان سرکوفت بزنند

به هر حال ممکن است هیچ کدام از اتفاق های بالا نیفتد و ممکن هم است بیفتد

امیدوارم که توانسته باشم کمکی بکنم
    برایتان آرزوی خوشبختی می کنم

ارادتمند

2. 6 کاربر از پست مفید arix تشکرکرده اند .

arix (شنبه 21 خرداد 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)