مینای عزیزم
خوب فکر کنم این جلسه خانوادگی تا حدودی خوب پیش رفته مخصوصا اونجایی که شرط کردید تا یک سال پیش مشاور برید
درمورد انکار ایشون و خلاف جهت شما حرف زدن خوب تا حدودی می شه گفت شاید ایشون تو جمع غرورشون لطمه می دید، مشاور شما رو نمیشناسه و جمعتون سه نفره بوده پس ایشون حقایق رو پذیرفته ن ولی تو جمع همه آشنا بودن و ایشون شرم حضور داشتن شاید
درمورد تریاک خوب معمولا همه اینجور چیزها رو انکار می کنن و قبول ندارن ولی سعی کنید وقتی رفتید پیش مشاور صد در صد این مورد رو ریشه یابی و پیگیری کنید
البته منظورم از پی گیری تجسس و گیر دادن نیست بلکه سعی کنید عاقلانه علل گرایش ایشون رو بفهمید و راهکار های مقابله درست رو یاد بگیرید
در مورد برادرشون من قبلا بهتون گفته بودم که تاپیک بالهای صداقت رو بخونید
همسر ایشون رابطه ای صمیمانه با شریکشون داشتن که نهایتا ایشون با به کارگیری روشهایی تونستن بدون تشنج و درگیری این رابطه رو قطع کنند
این تاپیک میتونه راهکارهای عملی و خوبی برای ایجاد فاصله لازم بین شوهر و برادرشوهرتون بهتون بده
موضوعی که باید دقت کنید اینه که فکر کنید یه دوره آزمایشی دارید به این زندگی برمی گردید
سعی کنید بعد برگشتن زیاد وابسته نشید دوباره و یه مدت به مطالعه و بررسی رفتارهای خود و همسرتون بپردازید و سعی کنید اشتباهات گذشته رو تکرار نکنید
اگر خدایی نکرده دوباره گرایش ایشون به مواد را دیدید لطفا ما رو در جریان بگذارید