من سعی کردم تا حدودی تاپیک و مشکل شما را بخونم.
بهتر نیست یک شانس دوباره به خودتون و همسرتون بدید؟ این بار محکم و قاطع و جدی. نه این که برید و باز یکسال بسازید و بسوزید و درد بکشید و ... اما یک تلاش دوباره بد نیست.
زندگی بعد از طلاق خیلی آسون نیست. حداقل از نظر احساسی و عاطفی. پس یک سعی دوباره بکنید.
1- تریاک کشیدن را مطرح کنید و بگید که تفریحی و تفننی و ... هیچ مدلی را قبول ندارید و باید ترک کنند.
2- برای جلب توجه ایشون کسی نمی تونه کاری بکنه جز خودتون. این را باید وقتی رفتید با سیاست به دست بیارید. با قول و قرار به جایی نمی رسید.
3- به هر حال شما با شغل ایشون از قبل یا آشنا بودید یا شدید. ایشون که نمی تونن برای اینکه شما می ترسید یا دوست ندارید شغلشون را رها کنند. من فکر می کنم در این مورد شما نباید سخت بگیرید و باید خودتون را وفق بدهید.
4- کم کردن نقش برادرش در زندگیتون و کنترل عادتهای همسرتون در خشم و عصبانیت بستگی به رفتار و سیاستهای شما دارد.
در مجموع حس می کنم بجز مورد تریاک که باید حتما امشب جدی در موردش پیگیر باشید و یک قول جدی بگیرید، بقیه موارد را در حد مطرح کردن می توانید بگویید ولی بیشتر به رفتار شما برمی گردد و عملا باید اصلاحش کنید نه با قول و قرار. حتی همان تریاک تفننی هم با سیاست تا حدودی قابل کنترل است.

علاقه مندی ها (Bookmarks)